T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) Özaydan, Baykal ve Başbakana...

Özaydan, Baykal ve Başbakana...
 Yazı Boyutu

 Tarih : 28.04.2009 - 00:41:12


Tuğba Özay, manken yönüyle tanındı. Şimdi ise siyasi ve başrol oynadığı filmle gündemde. Özay, çarşaf açılımından siyasete ve sanata kadar her konudaki soruya cevap verdi.

 

Nursel TOZKOPARAN'ın röportajı

Tuğba Özay'la röportajımıza devam ediyoruz.

Mankenliği kadar siyasi yönüyle ve CHP'li olmasıyla da kendisinden söz ettirdi. O kadar ki Mehmet Sevigen "O zaten üyemiz değil biz kendisini oyalamıştık" gibi CHP adına açıklamalar yaptı. Ancak Tuğba Özay Sevigen'in açıklamalarını önemsemedi ve CHP'li olmaktan da vazgeçmedi.

Birbirine zıt iki parti…

Saadet Partisi ve CHP...

İki partili bir araya geldi.

"Saddam'ın Askerleri" gibi daha vizyona girmeden tartışılan filmde daha ilginç bir şey vardı.

M

Mankenliğin zirvesindeyken girdiği hapiste geçen 167 gün, Tuğba Özay'ın içinden yeni bir Tuğba çıkarmış. Çok konuşulacak bir filmin başrolü, 23'ünde evleniyor. Neden bir İtalyan. İşte çarpıcı söyleşi...
ahalle tartışmaları, "Türkiye muhafazakarlaşıyor mu?" tartışıla dursun, yerel seçimlerde Saadet Partisi'nden belediye başkanı adayı olan Gani Rüzgar Şavata ve aileden yetişme CHP'li Tuğba Özay'ı bir araya getirdi bu film.

Aralarında hiçbir siyasi tartışma olmadığı gibi, Tuğba bir de "Ben de bir senaryo yazacağım Gani ağabey de çekecek" demesin mi?

Tuğba beni röportajın ikinci bölümünde de şaşırtmaya devam etti…

 BAYKAL KOLTUĞU BIRAKSIN, BAŞBAKAN AGRESİF OLMAYI

 - CHP'lik nerden geliyor? Aileden mi?

DEVAMI>>>


--
Tarihine sahip çıkmayanların,istikballeri olmaz.  
اللهم صلي وسلم وبارك عليك يا حبيبي ياشفيعي يا قرة عيني يا محمد
Yavuz Sultan Selim Diyor ki:

Bu seferlerimiz, bu sıkıntılarımız ve bu perişanlıklarımız, hep gönülleri birleştirmek, İslam Birliğini tesis etmek içindir.

Mülk Allah'ındır. Kim Allah'ın yardımı olmadan istediğini elde etmede zafere ulaştığını söylerse, Allah onu kahreder ve aşağı derecelere indirir.

Vükela ve ümeranın süslü elbiseler giymesi, padişahlarına tazimden ileri gelir. Biz Allah'tan başka kime tazime mecburuz ki, bu külfeti ihtiyar edelim? Bizim Padişahımız vücudu saran libasa değil, ruhun içindeki inanca bakar.
                     
SERHAT ERDEMLİ

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.