(anadoluhaber) Re: Fw: Erbakan “Hoca” Iran’a gidiyormus? Iran Kimdir?

Şu anda taarruz altında olan islam alemidir.
11 eylülden sonra bu taarruz sıcak savaşa dönmüştür ve  Judeo+Crist cephesinin en büyük arzusu bir zamanlar Irakla İranı kapıştırdıkları gibi bir sünni Şii savaşı çıkarmaktır. En azından Sözde Sünni Türkiye, Mısır, suudiler ve diğer Arap ülkelerini İrada yapılacak Siyonist haçlı saldırısında yandaş olarak kullanmaktır. Bir müslüman içinse en ağır şey bu gibi bir savaşta Haçlıların ve Siyonistlerin safında yer almaktır. İran Nükleeer silaha sahip olursa bu Sünni alemi için tehdit değil Siyonist haçlı dünyasına karşı bir güvencedir.
İsrailin Nükleer gücü yerinde dururken bizlerin sözde ulemamız İranın mezhebini tartışmaya başlarsa bu Bizanın son günlerinde meleklerin cinsiyetini tartışmasına benzer.
Bu yüzden bu gibi fetvaların Hizbullah savunma savaşı verirkende ortaya çıktığını ama gazze katliamında ses seda çıkmadığınıda dikkate alarak ele almak gerekir. Şimdi bu fetvaların asla zamanı ve yeri değildir. Kaldıki Erbakan gibi bir adamın girişimleri herhangi bir kişinin girişimi olarak düşünülemez. Bilhassa laikçiliğin Sünni düşmanlığında Şiiler ile kıyas edilemeyecek kadar haddi aştığı bizim ülkemizde.
A.D.Şimşek

15 Nisan 2009 Çarşamba 18:16 tarihinde seyfedin keser <seyfeddinkeser@gmail.com> yazdı:
Sayın Şimşek lütfen uslubu muhafaza edelim...

"İran" ve sonrasında "Sözde Müslümanlar"

15 Nisan 2009 Çarşamba 16:25 tarihinde ahmet dogan simsek <ahmetdogan.simsek@gmail.com> yazdı:

Kimin kınadığının on paralık değeri yok. Ümmeti Muhammed şu sırada iranla sürtüşen sözde müslümanları islama karşı niza çıkaranlar olarak görmektedir.
O alimler itibar ve kredilerini bu dönemde böyle zırva şekişlde israf ederlerse gerçekten onlara iş düştüğünde sözlerinin hiç bir değeri kalmayacağınıda bilmelidirler. İslam aleminde herkes neyin ne olduğunu bilecek kadar bilgili. Ulemanın işi kendilerine sorulan fıkhi konuları cevaplamak ile yetinmektir. Öteki üzerinden fitne çıkaranlar Emperyalizmin hizmetinde olarak görülecektir.
Kendilerine yazık etmesinler.
Siyaset ulemanın işi değildir.
A.D.Şimşek

15 Nisan 2009 Çarşamba 16:06 tarihinde Anadolu Haber Günlüğü <forevermirza@gmail.com> yazdı:


Ezher Alimleri Cephesi İran’ı kınadı


Ezher Üniversitesi alimlerini temsil eden Ezher Alimleri Cephesi, İran’ın geçen hafta iki Sünni alimi idam etmesini kınadı.

15/04/2009


Ezher alimleri, yayınladıkları bildiride İran’ın Ehli Sünnet’e karşı yürüttüğü kampanya çerçevesinde geçen hafta Zahedan kentinde önde gelen iki Sünni alimi idam ettiğini söyleyerek, “Canilerin her tarafta savunucuları varken İran’daki Sünni alimler için taziye bile dileyen yok” dediler.


Bildiride devrim karşıtı faaliyetlerde bulunma suçlamasıyla ölüm cezasına çarptırılan alimleri idamının halkın gözü önünde gerçekleştirildiğine dikkat çekilerek Tahran rejiminin bu şekilde Sünni alimlere ve halka gözdağı verdiği belirtildi.


Ezher Alimleri Cephesi’nin bildirisinde Şah döneminde İran’da Şii alimlere karşı yapılan baskı ve zulümlere Ezher alimlerinin sessiz kalmadığı hatırlatılarak, “Siyah olsun, beyaz olsun; Şii alimlerinin şişkin sarıklarının Şah rejiminin eziyetine maruz kalmasına razı olmadık” denildi.


O dönemde İran’da Şii alimlere karşı uygulanan baskılar üzerine Ezher alimlerinin Ezher Şeyhi Mahmud Şeltut’un imzasıyla Temmuz 1963’te bir bildiri yayınladığını hatırlatan Ezher alimleri, “Biz onlara böyle davranmışken onlar ise iyiliğe kötülükle karşılık veriyorlar” dedi.


Ezher Alimleri Cephesi, yayınladığı bildiride ayrıca “öğrencilerin elbiseleri turistleri rahatsız ediyor” gerekçesiyle Mısır’ın El-Uqsur kenti valisinin Ezher Üniversitesi’ne bağlı sekiz enstitünün yıkılarak yerine turistik tesis inşa edilmesi kararını da sert bir dille eleştirdi.


http://www.anadoluhaberim.com/haber_detay.php?haber_id=1913

SÜTUN HABER



15 Nisan 2009 Çarşamba 10:39 tarihinde (E) Yb. Halil MERT <81mert@gmail.com> yazdı:

siz gidin evanjelik corc buşa yalakalık yapın....
 
o sizin sülalenize her gün sabah 2 saat muharref İncil okuduktan sonra dua eder...
 
Kıyamet öncesi Şeytan addettiği sizlerle yapacağı büyük savaşa "armegedon" hazırlık yapmaya ve ırzınıza geçmeye devam eder.
 
ne güzel iftira.....
müslümana kafir demek değil mi?
Allah secdede gördüğünüz müslümanlara şirk addetmenin de hesabını size soracak...
 
Erbakan hocam gibi bir alime iftira etmek ne büyük bir vebaldir.
Kul hakkına tecavüz ne büyük vebaldir.
Büyükleri küçümsemek ne büyük bir kabalıktır, hayasızlıktır....


15 Nisan 2009 Çarşamba 09:53 tarihinde Cihan Çelik <cihanc3lik@hotmail.com> yazdı:
 

 
 

Erbakan “Hoca” Iran’a gidiyormus? Afferin ona.

 

Iran Kimdir?

Iran da, kuvvet ve kontrol (devlet) elinde olanlar Rafiza-Sii’lerdir. Erbakan “Hoca” su konulardan da bahsetsin gitmisken.

 

Dunyada ehli sunnet camisine izin verilmeyen tek baskent neresidir ve hangi ulkededir? Iran’nin baskenti Tahran’dir. Tahran’da birtane ehli sunnet camisi yoktur ama yaklasik 40 tane kilise mevcuttur. (Ehli sunnet camisi ile Rafiza-Sii ibadet yeri arasindaki fark cemevi ile cami arasindaki farkdir)

 

Peki Tarihi boyunca haclilara Rafiza-Sii’ler (Iran’da yonetimde olan Sii’ler) 1 kez olsun kilic sallamis midir? Hayir. Peki kime sallamistir? Haclilara kilic sallayan Osmanliya ve diger ehli sunnet devletlere. Haclilarla ortak hareket edip Osmanli Avrupa’da seferde iken arkadan vurmustur.

 

Hz. Ayse annemize, Hz.Ebu Bekir’e, Hz. Omer’e, Hz.Osman’a ve diger sahabelere agza alinamayacak kufurleri ederler, onlari lanetlerler. Bu zaatlara kafir derler. Ibadet hanelerinde ibadete baslamadan sahabeleri soverler. (Ah Erbakan ah)

 

Imamlarinin Mezarlarina ibadet ederler, mezarlara karsi secde ederler. Irak ta bir yere, bir Mezara hacca giderler.

 

Ates perest atalari ile gurur duyarlar, ates perest atalarinin bayramlarini kutlarlar ve dini mollalari bu gunlerde kutlama mesaji yayinlar.

 

Hz.Ali’yi ve Peygamber efendimizin torunlarini ve Huyemni dahil Ayetullah diye adlandirdiklari imamlarini yuce Allah’a sirk kosarlar.

 

Ehli sunnetin yuzune karsi takiye yaparlar, ama arkasindan kuyu kazarlar. (Erbakan soru sorsa, onu mutlu edip gonderirler) Sapkin Rafiza-Sii’likten Islam’a gecen bircok eski Sii din adami vardir.

 

Hacca gitmek nasip olurda kendi gozunuzle gorursunuz insallah. Mescid-il Haram’da (Kabe) ve Mescid-il Nebevi’de (Peygamber efendimizin camisi) hemen her gunduz namazi sonrasi cenaze namazlari olur. Bu namazlara camide bulunan herkes katilir sadece bir grup insan disinda. Giderseniz bir kez olsun cemaatte o Iran mollalarinin yaninda namaza durun (molla olduklarini anlarsiniz kafada siyah sarik, siyah pelerin) sonra bekleyin cenaze namazini kiliyorlar mi kilmiyorlar mi ehli sunnetin. Goreceksiniz herkes namaza durur, bu mollalar yerlerinden kalkmazlar. Niye? Cunku ehli sunnet onlara gore kafirdir, namazi kilinmaz. Inanmayaniz varsa gitsin dedigimi yapsin kendi sahit olsun.

 

Baslari Humeyni (Rafiza-Sii), Fransa da beslenmis ve devrimle Fransa Haya Yollarinin ucagi ile Iran’ a getirilmistir. Humeyni’nin cok ilginc fetvalari vede sozleri vardir. Terbiyem musait degil burada yazmaya. Onlarda gunu birlik evlilik vardir. Bir erkek kadina gider seninle gunu birlik/gecici evlilik yapmak istiyorum su kadar para der. Vede gunubirlik/gecici evlilik yaparlar. Ehli sunnet buna fuhus der, Humeyni ve yalakalari evlilik der.

 

Sii’lerin bir cok mezhebi vardir. Alevi, Caferilik vb.. Ehli sunnete gore bu mezheplerin hepsi degil ama onemli bir kismi Sirk ve kufur bulasmis mezheplerdir.

 

Iran’da ehli sunnet muslumanlar yuzyillardir baski altindadir ve Ehli sunnet alimler kiyima ugramistir, bugun Cuma namazlarini birbirlerinin evlerinde toplanarak kilmaktadirlar.

 

Erbakan hoca biraz tarih okusun. Rafiza-Sii’ler ehli sunneti nasil katletmis, iman akideleri, itikatlari neymis iyi ogrensin. Olmadi kendisini saklayip birkez olsun ibadethanelerine gidip sahabeyi sovuslerini dinlesin.Hz.Ayse annemize sovuslerini dinlesin. Allah akil fikir versin.

 

Bugun Islam uzerindeki en buyuk tehlike yayilmaci sapkin Rafiza-Sii inancidir. Bunun en buyuk tehlike olmasinin sebebi, saf temiz kalbli ehli sunnet muslumaninin bunlarin sapkinligindan haberi olmayip dolayisi ile bunlarin dost olmadigini algilayamamasindandir. Dininiz Islami ogrenin, ogretin. Yoksa yarin size, akrabaniza veya cocugunuza Sii’ligi, Aleviligi, Caferiligi ogretirler.

 

Mahserde insanlar sevdigi kisiler ile hasr olunacaktir. Bir tarafta Hz.Ayse annemiz, Hz.Ebubekir, Hz.Omer, Hz.Osman bir tarafta Humeyni. Allah akil fikir versin. 

 

Islam tarihi boyunca Sii’ler ve ehli sunnet birlik olusturmamis bir araya gelmemis (itikadi sebeplerden dolayi), Erbakan’nin kalkistigi ise bakin. Yuce Allah muslumanlari cahil liderlerden korusun.

 

Bana inanmiyorsaniz, Erbakan’a da inanmayin, Humeyni’ye de. Acin tarihi okuyun, Ehli sunneti ogrenin, Rafida-Sii itikadini ogrenin sonra kararinizi verin, Hz.Ayse, Hz.Ebu bekir, Hz.Omer, Hz.Osman mi daha iyidir yoksa humeyni ve onun yalaka imamlari mi?.

 

Humeyni nin durumu hakkinda ehli sunnet din bilginlerinin gorusu bellidir. Bu gorusu tahmin etmeniz zor olmasa gerek...

 

Yuce Allah hepimizi emrettigi din uzerine, peygamberi Muhammed (SAV) ile gonderdigi din uzerinde tutsun.





Rediscover Hotmail®: Now available on your iPhone or BlackBerry Check it out.





--

 ---------------------------------------------------------
"HAKİKATİN HATIRI ,DOSTUN HATIRINDAN ÜSTÜNDÜR"
(HZ ALİ ra.)



--

 ---------------------------------------------------------
"HAKİKATİN HATIRI ,DOSTUN HATIRINDAN ÜSTÜNDÜR"
(HZ ALİ ra.)










--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.