(anadoluhaber) Sultan Baba ve Milli Görüş

Sultan Baba ve Milli Görüş



* Sultan baba hazretleri: Bu parti bu milletin partisidir. Çünkü bu partiyi maneviyat kurdurdu. Bir gün bu partinin bayrağı altında kimse kalmasa, yalnız bir kişi kalsa, biliniz ki O biziz derdi.

* 1969 yılında Erbakan Hoca'nın Bağımsızlar hareketini başlattığı zaman O'nun yanında Mehmed Zahid Kotku hazretleri, Sami Efendi hazretleri, Mahmud Efendi hazretleri, Kayserili Hasan Efendi, Konyalı Ali Ulvi Kurucu bey, Bayburtlu Dede Paşa hazretleri ve Sultan Baba yer aldı. Millî Nizam böyle kuruldu.

* sultan baba o denli severdi ki Erbakan hocayı, Allah kendisinden razı olsun, yanına ders almaya gidenlere önce refah partisine üyemisiniz diye sorardı. herkese Milli gazete ve sabun satardı.sabun insanın dışını maddi kirlerden arındırır, Milli gazete ise insanın içini manevi kirlerden arındırır derdi.

* bir kimsenin büyük bir mertebeye bağlı olup olmadığını anlamak için ona Erbakanı sorun derdi. zira o hak için çalışıyor. doğru yoldadır. eğerki Erbakanı tanımaz yada kötülerse o kişiden kaçın derdi.


Windows Live™ ile e-posta kutunuzdaki işlevlerin çok ötesine geçin. Diğer Windows Live™ özelliklerine göz atın.
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.