Devrimci Karagah'ın Hedefi FETTULLAH GÜLEN!


Bu sabah İstanbul'da polisin geniş çaplı bir operasyonla ağır darbe vurduğu sol örgütün Fetullah Gülen'i hedefe koyduğu ortaya çıktı

Bostancı'da bu sabah saatlerinde yapılan baskınla Türkiye'nin gündemine giren ''Devrimci Karargah'' adlı örgütün son bildirisinde Fethullah Gülen'i ve bu cemaate yakın medyayı hedef aldığı ortaya çıktı.

Örgütün, Fethullah Gülen'e yakınlığıyla bilinen ''S Haber TV''de yer alan bir haber üzerine açıklama yaptığı görüldü.

İstanbul'da yaklaşık 7 saat süren çatışma sonucu gündeme gelen sol örgüt Devrimci Karargah'ın 7 Nolu bildirisinde AKP ve Fethullah Gülen'i ağır sözlerle eleştiriyor.

Gülen, siyonist olmakla suçlanıyor

Fethullah Gülen'e yakınlığıyla bilinen S Haber TV'nin, DESA adlı fabrikada süren grevi 'Devrimci Karargah'ın örgütlediği, bu örgütün de ''Ergenekon''la bağlantılı olduğunun anımsatıldığı bildiride, "Bu yalandır, kriz Ergenekon çuvalının içine konularak örtülmeye çalışılıyor" denildi.

S Haber TV'nin yayınlarının, ''işçi sınıfı''na yönelik saldırıların başlayacağıının göstergesi olduğunun altının çizildiği yasadışı örgütün bildirisinde, Fethullah Gülen'e yönelik de ağır ifadeler kullanıldığı görüldü. Gülencileri, "Amerikancı - Siyonist'' olarak tanımlayan örgüt bildirisimde ilginç iddialar da ortaya atıldı.

"Mossad'ı karşımıza aldık"

Devrim Karargah, "AKP ve 1. Ordu'ya bomba attık. Türk polisi bize karşı hiçbir şey yapamadı. Ama Yahudi bankasını bombalayınca, devreye MOSSAD girdi'' iddiasında bulundu. 24 Mart 2009'da kaleme alınan bildiride, MOSSAD'nın bir biriminin Devrimci Karargah'ın eylemi üzerine polisle ortak çalışmaya başladığı da iddia edildi.

Örgüt bildirisi, ''Yaşasın DESA direnişimiz'' diye sona ererken, AKP Fethullah Gülen'in de hedefe konulduğu görüldü. Yasadışı terör örgütü, AKP ve Fethullah Gülen'i ''Siyonizme kol kanat germek''le suçladı. Örgüt, ''Ergenekon denilen yapıyla ilgimiz yok'' ifadesini de kullandı.

kaynak: pressmedya.com


1 yorum:

  1. YALAN!!!
    beyler kim ne yapsın bu cemaate
    bunların tek zararı FİLİSTİNE; IRAKA ; AFGANİSTANA ve diğer İSLAM topraklarına.
    solcular bunlara birşey yapmaz.
    Onlar herşeyde önplana çıkmak isterler.
    onların yalanı. inanmayın derim.
    ALLAH(cc)a emanet olunuz...

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.