AŞIRI KOLA TÜKETİMİ KAS ZAYIFLIĞINA YOL AÇIYOR!

Aşırı kola tüketimi zayıflık ve derin kas felci'ne ve kas zayıflığına yol açtığı bildirilerek doktor uyarısı ile tüketilmemesi bildirildi!

İngilterede International Journal of Clinical isimli hastane uzmanları'nın hazırladığı rapora göre kan'da bulunan potasyuma neden olduğu bildirilen Cola'nın İnsan Sağlığına etkilerinin ne derecede tehlikeli olduğu yapılan araştırmalar sonucunda kanıtlandı!

Bu araştırmalara göre!
-Günde 4-10 litre Coca Cola içen Avustralyalı çifçi bir gün sonra akciğer felci geçirerek acil bakıma alınmıştır.Doktorlar yaşaması için hastaya Coca Cola içmemesi tavsiyesinde bulunmuşlardır.
-Başka bir örnek hamile bir kadın hasta olan kişinin düzenli olarak her gün üç litre Cola içtiği ve son altı yıl için tüketilen coca colalardan sonra yorgunluk, iştah kaybı ve sürekli kusma şikayeti ile hastaneye başvurduğu bildirilmiş
Hasta'da Düzensiz bir kalp atışı olduğu ve ortaya düşük kan potasyum düzeyleri çıktığı bununda büyük olasılıkla Coca Cola'dan kaynaklandığı tespit edilmiştir.

Buna rağmen, içerdiği maddeler sayesinde ishal nedeni de olabilen kafeinli kola ürünleri de İnsan'da belirlelenemeyen bazı hastalıklara neden olabilir uyarısında bulunan doktorlar,Coca Cola tüketiminin zaten obezite, şeker hastalığı ve diş ve kemik sorunları hastalıklarına sebebiyet verdiği konusunda hemfikirler.

Yazının İngilizce Tam Metni İçin Tıklayınız!


1 yorum:

  1. Coladan medet ummayan dürüst yayıncıların cola nın zararlarını defalarca yayınlaması gerekiyor.gün geçmiyorki bu cola hakkında yeni bir rezalet ortaya çıkmasın. zaten israil tanklarının yakıtını kola karşılamıyormu.hala bilmeyen-duymayan varmıki...

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.