(anadoluhaber) Re: Saadet'te Hizbullah çatlağı

KİM BU TÜREDİLER?  Bu Şii-İran hayranlığı-MİSYONERLİĞİ nereden türedi?
 
Ehli sünnet hassaaiyetinin Anadoludaki tarihi kökleri Türklerin İslamiyeti kabulüne dayanır...
 
Ashaba söven, çeşit çeşit iftiralar atan, hatta Kuran-ı Kerim'in tahrif edildiğini idda eden şiiler bu topraklarda ezelden beri sevilmemiştir. Anadolu insanının Ehli Sünnet hassasiyeti ve şii düşmanlığı hakkında İbni Batuda'nın 13. yy Anadolusunu anlatan seyahatnamesinden kısa bir bölüm.''...Kastamonu'dan sonra Sinop'a giden kervanlar . Burada namaz kılarken Hanefi mezhebine bağlı kişiler tarafından dikkat çekildiler. Maliki mezhebinden olduklarından dolayı ellerini kıyamda bağlamayışlarından  halk  onları Şii'lerden zannediyorlardı. Bir test uyguladılar ve onların Maliki mezhebine bağlı olduklarına inandılar. Bu test tavşan yeme ile ilgiliydi. Onlar tavşanı pişirip yiyerek Maliki mezhebinden olduklarını kanıtlamış oldular. Çünkü Şii'ler tavşan yemiyordu... ''
 
Müftü-ü ssakaleyn  Ebussuud efendi fetvalarında şiilerin kafir olduklarını hatta onların kafir olduğundan şüphe etmenin bile küfür olduğunu beyan ederken..
 
Bu günkü Ehli Sünnet geçinen Şii severler nereden türedi? İranın tarihten beri gelen şii propogandalarının misyonerliğini bunlara kim verdi? KİM BU TÜREDİLER?
 

Date: Sun, 3 May 2009 14:40:23 +0300
Subject: (anadoluhaber) Re: Saadet'te Hizbullah çatlağı
From: caldiranli@gmail.com
To: anadoluhaber@googlegroups.com

Ne güzel rahatlıkla iftira atmalar ve bunu çok şey biliyormuş edasında yaparak kendini tatmin etmeler. Utanmadan gıybetten bahsediyor neyin gıybetini yapıyormuşuz anlasak, açık açık buradan yazıyoruz. Bizim yazdığımız şekilde sende yazıyorsun.

 

Şia Sünni bizim çözeceğimiz işler değil demişsin, bende diyorum ki çözenin izinden bir şeyler söylemeye çalışıyoruz burada. Aç Mektubatı oku, İkinci Bin'in yenileyecisi neler demiş çözdüğü konularla alakalı. Hassasiyet hak getire, Şia Sünni kardeştir ayıranlar kalleştir, bir farkla kardeş dediğiniz Şii'ler sizi kafir görüyor…

 

Bilmem kaç nokta kaçı görünce paniklemişiz, daha muhatabını tanımadan iftira atmakda ne oluyorsa. Yazık ayıp günah diye bir şey var, fakat arkadaşlar kilitlenmiş İran ziyaretine. Yazıyor oradan Milli Görüş'ü kimseden öğrenecek değiliz. Bilmediğin sözünden belli, bilsen biliyorum demezsin. Sen değimliydin Sultan Baba'dan, M. Zahid Koktu Hz.'lerinden bahseden daha bahsettiğin o mübareklerin bu konudaki hassasiyetlerini bir öğren bakalım, Şia'nın Tassavuf hakkında ki görüşlerini öğren, Sünnilere nasıl ithamlar da bulunuyorlaröğren bakalım. Efendimizin ak ve pak zevcelerine neler diyorlar öğren, İfk hadisesini öğren. Ondan sonra cami cemaati ol veya olma.

 

Anlışılmayan nokta ve benimde niçin anlaşılmadığına şaştığım ve defalarca belirttiğim husus ve buna rağmen, kafir, Yahudi, Lavrence özentisi, fitneci daha bilmem neci ve neci olduğum mesele. Ve özellikle belirtmişiz laf kalabalığı yapmadan şuna cevab verin diye;

 

Emperyalizme karşı Şii'lerle ittifak yapılsa bile, Şia'nın tarihi arka planından dolayı dikkatli olmamız lazım. Bu söz doğrumu yanlış mı? Osmanlı Batı'ya akınlar düzenledikçe hep arkadan vuran Şia'mıdır değimlidir? Yavuz Sultan Selim Han bu durumu fark ettiği zaman Şah İsmail'i Çaldıran'da tepelemişmi, tepeledi ise ne için tepelemiş. Evet, başın başında buna cevab verin ondan sonra istediğiniz kadar laf kalabalığı yapın.

 

Anlayamadığınız ve beklide anlamak istemediğiniz neticesin de ise kâfirlikle itham ettiğiniz şahsımın sorularına cevab verin. Aksi takdirde susmanızı istirham ediyorum. Beni ilgilendirmez bilmem kaç nokta kaçla panikleyenler. Saadet Partisinin içine Şia'dan dolayı bir fitne düşer ve bundan dolayı da bir çatlak olursa yanlışa düşen kardeşlerim adına üzülürüm.



03 Mayıs 2009 Pazar 13:50 tarihinde EMRE SELMAN KAPLAN <emreselmankaplan@hotmail.com> yazdı:
boş ver demekle olmuyor kardeş
ümmetimin 40 yılını ve geleceğini mafettiler
ümmetin geçen yüzyılı hep zilletle geçti
milyonlarca müslüman toprağa düştü
yüzbinlerce kız kardeşimizin namusu kirletildi
milyonlarca çocuk yetim, yüzbinlerce kadın dul kaldı
şehirlerimiz harabeye döndü
nasıl boş vereceğim
yıllardan beridirde bu alnı secdeye deyenlerden çektiğimiz
bizi mafeden siyonisler değil
bizi maf eden bu cami cemaati
 

Date: Sun, 3 May 2009 04:29:19 +0300
Subject: (anadoluhaber) Re: Saadet'te Hizbullah çatlağı
From: yollarda19@gmail.com

To: anadoluhaber@googlegroups.com

KISKANANLAR ÇATLIYOOO BOŞVER EMRE......KARDEŞ MESAJLAR KARIŞTI EVET
TUTUŞTU BİRİLERİ..........5.2 Yİ GÖRÜNCE BAKSANA KORKUDAN KABİNEYE ARINÇI ALDILAR SIRF GÖZ BOYAMA SİZİ GİDİ İŞBİRLİKÇİLER

01 Mayıs 2009 Cuma 18:12 tarihinde EMRE SELMAN KAPLAN <emreselmankaplan@hotmail.com> yazdı:
herkes müsait yerine kına yaksın
saadet partisinde hiç bir çatlama yok.
kimse bizi karıştıramayacak.

 

Date: Fri, 1 May 2009 16:27:07 +0300
Subject: (anadoluhaber) Saadet'te Hizbullah çatlağı
From: caldiranli@gmail.com
To: anadoluhaber@googlegroups.com

Saadet'te Hizbullah çatlağı


İran'a kimin davetlisi olarak gittiğini gizleyen Erbakan'ı ülkenin Hizbullah partisinin çağırdığı ortaya çıktı.

 

 

http://www.ekolay.net/haber/images/erbakan-2949_ic.jpg

Akşam Gazetesi'nden Ali Ekber Ertürk'ün haberine göre, Siyaset yasağı kaldırılan ve Saadet Partisi'nde (SP) Yüksek İstişare Kurulu Başkanlığı'na getirileceği konuşulan eski Milli Görüş lideri Necmettin Erbakan ile partisi arasında 'Hizbullah çatlağı' patlak verdi. İran'a 10 günlük sürpriz bir ziyarette bulunan Erbakan'ın, İran'ın Hizbullah Partisi ile işbirliği yaptığı ortaya çıktı.


İran dönüşünde basın toplantısı düzenleyen Erbakan, Hizbullah'ın adını anmadan, 'Ayetullah Harrazi'nin genel başkanlığını yaptığı parti ile toplantılar yaptık. Yeni bir dünya düzeninin kurulması için ortak örgütler oluşturulacak. Ortak çalışmaları Türkiye'de Saadet Partisi, İran'da Harrazi'nin partisi yürütecek' demişti. Erbakan'ın sözünü ettiği Harrazi'nin, İran Hizbullah Partisi'nin lideri Ayetullah Seyyid Muhammed Bager Harrazi olduğu anlaşıldı.

Erbakan Hoca'nın, SP adına İran Hizbullahı ile işbirliği yapması, partide ciddi bir krize neden oldu. Erbakan'ın Hizbullah'la yaptığı anlaşmayı üstlenmeyen SP yönetimi, partinin böyle bir kararının bulunmadığını bildirdi ve Erbakan'ın SP adına yaptığı açıklamaları reddetti.

KENDİ ŞAHSİ GEZİSİ
SP Genel Sekreteri Turhan Alçelik, Erbakan'ın Türkiye Cumhuriyeti'nin eski bir başbakanı olarak İran'a gittiğini belirterek şunları söyledi: 'Bu gezinin SP ile en küçük bir bağlantısı ve alakası yok. Hocamızın kendi şahsi gezisidir. Partimizin kurumsal kimliği ile bağlantılı bir ziyaret değildir. Erbakan Hocamız, bir eski başbakan olarak kendi adına İran'a gitmiştir. İran'daki parti ile yapılan görüşmeler ve anılan işbirliğinin de SP ile bir bağlantısı yoktur. Partimizin bu konuda aldığı bir karar, attığı bir adım veya bir düşünce de bulunmamaktadır. Zaten Anayasamıza ve Siyasi Partiler Kanunu'na göre yabancı bir ülkedeki siyasi parti ile kurumsal işbirliğine gidilmesi de mümkün değildir.'

Alçelik, İran gezisine Erbakan ile birlikte katılan SP Genel Başkan Yardımcısı Temel Karamollaoğlu için de, 'Sayın Karamollaoğlu bu geziye Hocamızın tercümanı olarak katılmıştır. Partimizi temsilen yer almamıştır' diye konuştu.

TÜRKİYE'Yİ TEHDİT ETMİŞTİ
İran Hizbullahı'nın lideri Harrazi, 18 Nisan 2006'da yaptığı bir açıklamada ABD'nin İran'a saldırması durumunda, dünyadaki tüm ABD hedeflerine intihar saldırıları düzenleyeceklerini söylemişti. Tehditlerini Türkiye'ye yönelik olarak da sürdüren Harrazi, 'Eğer ABD, Türkiye'deki üsleri kullanır, Türkiye'den yardım alırsa, hiç şüpheniz olmasın ki size de saldırırız. Bize saldırana kim destek verirse versin, karşılıksız bırakmayacağız. Öyle bir karşılık vereceğiz ki, El Kaide'nin eylemleri yanında hiç kalacak' demişti. Harrazi, Türkiye'deki yasadışı Hizbullah'la bir bağlantıları olmadığını da belirtmişti.

 

http://www.ekolay.net/haber/haber.asp?pid=3&haberid=611882








Windows Live™ ile e-posta kutunuzdaki işlevlerin çok ötesine geçin. Diğer Windows Live™ özelliklerine göz atın.




--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.