Saadet Partisi Sincan ilçe Başkanlığı Basın Açıklaması


İlçe Başkanı Bekir Çelik, yeni yönetime basına tanıttı

-Saadet’e dönüş hızla sürüyor

****Saadet Partisi Sincan İlçe Başkanı Bekir Çelik, kabine revizyonunun AKP’de başlayan çözülmeyi açıkça gösterdiğini belirterek, “Seçimlerde, Saadet Partisi’ne başlayan ilgi hızla artarak devam ediyor. Çünkü diğer partilerin politikaları iflas etmiştir. Saadet Partisi’nde yükselişi artık kimse önleyemeyecek” diye konuştu.

ANKARA BÜROSU

Saadet Partisi Sincan İlçe Başkanı Bekir Çelik, kabine revizyonunun AKP’de başlayan çözülmeyi açıkça gösterdiğini belirterek, “Seçimlerde, Saadet Partisi’ne başlayan ilgi hızla artarak devam ediyor. Çünkü diğer partilerin politikaları iflas etmiştir. Saadet Partisi’nde yükselişi artık kimse önleyemeyecek. Roket rampadan çıkmıştır ve artık kimse önüne geçemeyecektir” diye konuştu.

29 Mart seçimlerinden sonra teşkilatta gerçekleştirilen çelikleşme hamlesi hakkında yeni ilçe binasında basın toplantısı düzenleyen Başkan Çelik, yeni yönetimi de basın mensuplarına tanıttı. Toplantıda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Bekir Çelik, “Yolumuza daha heyecanlı ve azimli olarak devam ediyoruz. Kadromuz daha aktif bir hale gelmiştir. Artık Saadet Partisi’nin hedefinde iktidar olmak vardır. Saadet Partisi, şu veya bu partinin alternatifi değil iktidarın alternatifidir. Çalışmalarımızı bu, amaç ve gayretle sürdürüyoruz” diye konuştu.

Saadet Partisi’nin bundan sonraki süreçte ne kadar etkili olacağını kabinedeki son revizyonun açıkça gösterdiğini belirten Çelik, “Hükümet as oyuncularını saha sürmüştür. Bir teknik direktör as oyuncularını kritik dakikalarda oyuna sokar. Demek ki, hükümet için oyunun kritik dakikaları başlamıştır” dedi.

İktidar partisindeki çözülmenin açıkça görülmeye başladığını vurgulayan Bekir Çelik, “Başta AKP olmak üzere diğer partilerin tabanlarından Saadet Partisi’ne olan ilgi artmış ve elbette Saadet Partisi’nde bir yükseliş başlamıştır. Ve yükseliş hızla devam etmektedir” şeklinde konuştu.

Çelik, bu ilgi nedeniyle toplantı salonlarının artık yetmediğini dile getirerek, “Bundan sonra ilçe divan toplantılarımızı daha büyük mekanlarda, düğün salonlarında yapma karırı aldık. Milletimiz Saadet Partisi’nin mesajını çok iyi anlamış ve dönüşü başlatmıştır” dedi.

Sincan’daki çelikleşme hamlesinden sonra yönetim kurulu ise şöyle oluştu:

Bekir Çelik (İlçe Başkanı), Nevzat Açıkgöz (Teşkilatlanma), Mustafa Erkalan (Siyasi İşler ), Sami Demircan (Seçim İşleri), Ahmet Şanver (Tanıtma), Hüsrev Altınbaş (Halkla İlişkiler), Cengiz Zeyrek (Mahalli İdareler), Feramuz Sonsuz (Ekonomi), Mehmet Özmen (Dış İlişkiler), Mahmut Gülmez (Sosyal İşler) ve Halil Öztürk (İlçe Sekreteri).

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.