(anadoluhaber) Piknik değil dini kamp çıktı // GERÇEK GÜNDEM

 

Piknik değil dini kamp çıktı

Kızılcahamam yakınlarındaki trafik kazasının arkasından ilginç bilgiler ortaya çıkmaya başladı.

 
11 hemşirelik öğrencisi genç kızın ölümü ile sonuçlanan Kızılcahamam yakınlarındaki trafik kazasının arkasından ilginç bilgiler ortaya çıkmaya başladı.

Piknikten geldikleri ileri sürülen Hacettepe ve Gazi üniversiteleri öğrencilerinin bulunduğu aracın; aslında Adapazarı Akyazı kuzuluk Kaplıcaları'ndan yola çıktığı ve öğrencilerin burada bir hafta dini eğitim kampında oldukları belirlendi.

50 TÜRBANLININ GEZİSİ

Öğrencilerin hepsinin türbanlı ya da yeni türban takan öğrenciler olduğu ve aslında 50 kişilik bir grup oldukları da belirlendi. Gezinin piknik değil dini amaçlı bir gezi olduğu ve yola çıkan iki araç bulunduğu ve toplam 50 öğrencinin kamptan döndüğü de soruşturma sırasında ortaya çıktı.

İKİNCİ ARAÇ DURMADI BİLE

Öğrencileri taşıyan ikinci aracın kazanın olduğu noktada durmadığı ve yola devam ettiği belirlendi. İkinci aracın neden durmadığı araştırılıyor.

İnternethaber'den Zübeyir Kındıra'nın haberine göre; kaza yerinde kampta verilen eğitimde kullanılan çok sayıda dini içerikli yayınlar ve risalelere rastlanması üzerine yapılan incelemede; öğrencilerin aslında dini kamptan döndüklerini ortaya çıkarttı.

SORUMLU GEZİYİ ORGANİZE EDENLER

Adapazarı, Akyazı Kuzuluk kaplıcalarının yöneticileri 50 öğrencinin bir hafta boyunca kaplıca tesislerinde kampta olduğunu doğruladı. Öğrencilerin Ankara'ya dönüşleri için iki aracın Ankara'dan Kuzuluk'a gittiği, Ankara-Adapazarı yolculuğu yapan araçların şoförlerinin hiç dinlenmeden öğrencileri alıp, yola çıktığı ve bu nedenle uykusuz kalan şoförün yolda uyuduğu ileri sürüldü. Şoförün uyuması sonucunda meydana geldiği tespit edilen kazanın ardından; bu kampı organize edenlerin kazanın sorumlusu olduğu iddia edildi.

YOLCU TAŞIYAMAZ

Aracın yolcu taşıma belgesi bulunmadığı, 24 kişilik aracın 27 yolcu aldığı iddiaları da gündeme geldi. Bu tespitler sonrasında bu dini içirekli kampı organize eden ve tedbir almadan öğrencileri kampa götürüp getiren geziyi düzenleyenlerin de bulunup, ifadelerinin alınması gündeme geldi. İhmali bulunan gezinin organizasyonunu yapanların tespiti ve yargı önüne çıkartılması için polisin hrekete geçtiği belirlendi.

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.