T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) Son gunlerde GARIP SEYLER oluyor!

Merhaba,

Biliyorum bazilariniz benim gonderdigim iletilere inanmiyorsunuz ve hatta benim sizi rahatsiz etmek gibi bir niyetim oldugunu dusunuyorsunuz. Oysa ki Allah'a yemin ederim ki ben anladuy.com / gorkemates.com sitesini herhangi bir maddi cikar beklemeden, uzerine site ve tanitim masrafini karsilayarak hazirladim ve yayinliyorum. Eger ki bazilariniz benim keyfimden bu yayinlari yaptigimi, yasadiklarimin TURKIYE'DE yasanmis ve yasanmakta olan bir FELAKET oldugunu anlamiyorsa, bu konuda cuvaldizi biraz da kendilerine batirmalilar, "biz ne kadar duyarliyiz?" diye. Sayet hayati "tuzu kuru" bir bicimde yasiyorlarsa ve baskalarinin ne sIkintilar cektiklerini bilmiyorlarsa, veya daha da vahim olarak duyuyorlar da "bana ve aileme dokunmayan yilan bin yil yasasin" diyorlarsa bu onlarin ayibidir. Zira hepimiz bir toplum icerisinde yasiyoruz ve cevremizde olanlar er ya da gec bizleri de etkileyecek ve "sustukca sira bize de gelecektir".

Ben sizlere sadece ve sadece gercekleri yazdim bugune kadar. Zaten aksini ispatlayabilen de olmadi. Ama karsi taraf surekli "kara propaganda" ile "camur at izi kalsin" ile "daha ne kadar dayanacak ki" ile bana saldirdi, hala da saldiriyor. Bunlar bilincli dusmanlik yapanlar ve hayatima kastedenler. Bizim bu mahallemizde bunlari para ile satin aldilar ve hala da aliyorlar malum cevreler. Kimileri de benim dusuncelerimi "asiri" veya "radikal" buluyor, adeta benim ne savundugumu biliyormus gibi davraniyorlar. Oysa ki ne siteme girdiler ne de onlara medya sesimi duyurmama yardimci oldu. Olayi tek tarafli degerlendiriyorlar. Bakiniz siteme girenler, orada 2 binden fazla kisi anketime verdigi oylarla bana olan desteklerini gosteriyorlar.

Bu surecte son yillarda insanlar, ulkemiz ve iliskiler hakkinda elde ettigim bilgiler saniyorum ki tek karli yanim.

Gorusmek uzere saygilarimla,

Gorkem Ates
http://www.gorkemates.com

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.