Nihat Genç, Erdoğana posta koydu

Nihat Genç, Başbakan Erdoğan'a seslendi: Posta koyma sırası bizde, Davos’ta bir numaranı gördük, şimdi gittin İsrail’e mayınlı arazi verdin
Nihat Genç, Başbakan Erdoğan'a seslendi: Posta koyma sırası bizde, Davos’ta bir numaranı gördük, şimdi gittin İsrail’e mayınlı arazi verdin!

Ömer Faruk Eryılmaz'ın haberi
www.MarmaraHaber.Net

Yazar Nihat Genç, ART’de yayınlanan “VERYANSIN” adlı progarmda Başbakan Erdoğan’ı kabadayılık yapmakla suçladı. Genç, Başbakan Erdoğan’a seslenerek “Artık posta koyma sırası bizde" dedi.

İşte Nihat Genç’in Başbakan Erdoğan'a sert cümlelerle yüklendiği konuşmasından satırbaşları:

KABADAYI GİBİ YÜRÜYOR!
İsyankâr bir toplumuz. Başkanımızdan ortada zaten. İktidar olduğundan beri halli halli , hafif kabadayımsı yürümesi var. 7 yıl oldu, büyük çoğunlukla geldi, halka bağırdı (ananı da al) tabi bunlar kendi getirdiği kültürün yansıması. Olur, böyle postada koyabilir, sinirli olur bunları da anlarım ama! Bakın terörü çözemedin, ekonomiyi çözemedin, AB yi çözemedin, verdiğin vaatleri yerine getirmedin ama hala hali halli yürüyorsun! Hala kabadayı kabadayı yürüyorsun!

POSTA KOYMA SIRASI BİZDE
Artık posta koyma sırası bizde. Bırakta biz yürüyelim öyle. Gelip hala bizi dövmeye çalışıyorsun. Kabadayı kültürünün derininde bir yerde ‘ben mutlaka haklıyım’ vardır. O sebeple böyle yürüyor. Sayın Başbakanımız yürüyüşünü artık değiştirsin.

BİZE, DİK DİK BAKILACAK NE YAPTIK?
Bize dik dik bakıyor. Bakıyorum kendi seçmenine de kongrede konuşurken dik dik bakıyor. Biz bu kadar dik dik bakılacak ne yaptık? Başbakan yaptık kendisini ve yedi yıldır da Başbakan. Biz ona şunu söylüyoruz: Terör, ekonomi, AB Ermeni ve Kıbrıs sorunu 7 yıl önce 2003’e dönelim bunlarda mir cm, bir gıdım yol aldınız mı? Almadın! Almadıysan daha ne böyle halli halli yürüyorsun? Kabadayı kabadayı yürüyorsun!

DAVOS’TA NUMARANI GÖRDÜK HEYECANLANDIK ŞİMDİ!..
Hani bir yerde bir mesafe alırsın anlarım! Lan, ‘bak herif yapmış şeklini gelmiş’ deriz. Yaptığın yok! Bidene Davos’ta bir numaranı gördük, bizde heyecana girdik, şimdi gittin kırk yıl mayınları temizlemek karşılığı İsrail’e arazi verdin!

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.