T a r a f s ı z D e ğ i l i z

Çin'liler Urumçi'de Bir Camii Yaktı


Çin'liler Urumçi'de Bir Camii Yaktı
Doğu Türkistan'ın başkenti Urumçi'de bulunan Han Tengri (Han Tanrı) Camiisi çinliler tarafından yakıldı. Çinliler tarafından göstermelik olarak ibadete açık tutulan tarihi camii ateşe verildi.
Ayrıca Urumçi'de bulunan Nangizu camiide ateşe verilmiş durumda.

DOĞU TÜRKİSTAN'DA OLAYLAR BÜYÜYOR
Müslüman Uygur Türkleri' nin evlerini basarak insanları kurşuna dizen Çinliler bugünde Doğu Türkistan' da ki camileri yakmaya başladılar. 600 kadar Uygur Konsul Sokak' ta ki camide nöbet tutmaya başladılar.Sincan Tıp Üniversitesi ve Sincan Tarım Üniversitesini basan çinliler polisin müdahelesi ile geri çekildi

Cuyen Uygur Tiyatrosu Cesetlerle Dolu!
Urumçi'den az önce alınan bilgiye göre, Urumçi'de bulunan Cuyen Uygur tiyatrosunda emniyet teşkilatında görevli ve başlayan olaylar sonrası görevlerinden ayrılan 200 kadar Uygur polisi silahları ile mevzilenerek tiyatro çevresinde güvenlik çemberi oluşturmuş durumda, alınan bilgiye göre tiyatro binası içerisinde şehit edilen yüzlerce Uygur'un cesedinin olduğu bildirildi...

1 yorum:

  1. Susun ve sessiz kalin!
    Cunku siz insan degilsiniz..Afyon yutturulmus ve beyniniz yikanmis..Bosna ve Ceceistanda, daha sonra Somali, Irak ve Afganistanda, Gazze ve Cezayirde, Filipinlerde de insanlar Musluman olduklari icin katledildiklerinde siz keyfinize bakiyordunuz..
    Hocalarinizin kucagindal La havle cekiyordunuz..Ve Cenneteki hurilere goz dikiyordunuz..
    Icin o atesten ki Cehennemin niye yaradildigini anlayasiniz..

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.