T a r a f s ı z D e ğ i l i z

░░▒▓█ anadoluhaber █▓▒░░ Gölgelerin Gücü ve Gölgedekiler (2)

Sayin Simsek, gonul ister ki, TSK mensuplari NATO tarafindan da, Varsova Pakti askeri birimlerileri tarafindan da, Cin tarafindan da, egitilmis kesimleri ihtiva edebilmis olsa idi. Egitimli olmanin zarari yoktur. Zarar, almis oldugu egitimi kendi ulke ve millet cikarlarinin aksi yonunde kullanan zihniyettedir. Ki bu zihniyetin en tartisilmaz ornegi olarak Kenan Evren'i kabulleniyorken, o gunlerde Kenan Evren'in tum iliskilerini surduren sivil burokrat kesime yonelik hicbir elestiride dahi bulunulmuyor olmasi hatta birlikte calismalarin surdurulmesi, cifte standartin sonsuz carpani degil midir..?

Elbette oyle ama o burokrasi bu gun hakim ve o anayasanin degistirlmesi onunde de tek engel CHP Ordu ve hukuku coktan rafa kaldirmis Yuksek yargidir. Siz bakmayin onlarin Evrene okuyup uflemelerine bu sadece onlarin ne kadar hilekâr ve sahtekar iki yuzlu olduklarinin delilidir. Onlar yani Evren ve ekibi olmasa bu muhalefet de yagi da bu duzende olmaz, Orduda cok daha milli kendi silahlarini ve arac gereclerini ureten bir ordu olurdu. Rejimi koruyoruz diye ulkeye verdikleri zararin maliyeti ulkemizi super guc yapardi. Siz hic bir generalin CHP linin ve diger partililerin neden kendi yer alti zenginliklerimizi isletemedigimiz ve neden petrol arama ruhsatlari yabancilara veriliyor da isteyen Turk vatandasi tarlasinda dagda bayirda aralarinda ortaklik kurup arasin bulamazlarsa masrafi kendilerine bulurlarsa karini % 80-90 devletin olsun demiyor diye hic dusundunuz mu? Amerikada sigir cobani kovboylar petrol altin aryip bulup zengin oluyorda burada neden yasak. Catilardaki su isitma gunes isiticilari bile yasak. Cunku tum tabiikaynaklar devleteaittir. Bizler hepimiz devletin gunesini calan hirsizlariz bakmayin ses cikarmadiklarina bizi uyandirmamak icin susuyorlar. Simdi her seyin devlete ait oldugu bu ulkede milletin bir hakki yoksa bu devlet kimin. Bu ordu kimin malini neden bekliyor. Askeri bizden devsirip kime bekliyor.

Sayin Simsek, TSK uzerinde uygulanan yipratma politikasinin gercek mimarlarinin, TSK'nin almak zorunda birakildigi silahlardan buyuk komisyonlar edinen kureselci kesim oldugu gercegi kimselerce vurgulanmadigi gibi, bu karanlik iliskiler icindeki kesimin Disisleri'ni hucre evi gibi kullandiklari gerceginin de, ne hukumet yanlisi ne de hukumet karsiti kesimlerce vurgulanmamasi, gerceklere gozlerini kapamak isteyen, kolaya kacisci insanlarin davranis bicimini sergilemis olmuyor mu..?

Bu sekilde dusunurseniz konuyu benim cocugum yapmaz diye haylaz oglunun tum kabahatlerini gizleyen sefkatli ama cocuk yetistirmekten bihaber cahil annelerin sonunda cocuklarini hapishanelerde ziyarete giderken de benim cocuguma iftira attilar diye aglarken bile kendinizi kandirmis olursunuz. Hem herkes insandir ve her seyi yapabilir. Hemde odu insan degil insanlarinda kullanildigi kocaman bir savas makinasidir. Kendi basina her savasve olum makinasi gibi iyi yada kotu degildir. Kullanan kisi veya kadro ne ise onun hizmetinde iyi ve otuye kullanilir. Osmanlidan kalan kutsal ordu kavrami sonunda Osmanlinin basini yemistir. Ordumuz henuz uzun yillar once dunyada rusvetle satilan ucan tabut denilen ucaklari satan firmanin sonradan her ulkede rusvet dagittik itirafi sonucu tum dunyada pek cok general ve ordu mensubu yargilanip hapse atilmisken. Yargilanmadan olayi kapatan tek ordunun bizim ordumuz oldugunu ve orduda sorusturma acmaya calisanlarin laikligi yikmak icin ordumuza iftira attiklarini vs.vs. vs. bunun kock heed skandali olarak anildigini hic duymadiniz mi. Sanyistay denetlesin diye kanun cikarildida hamamda deli var. Denetleyicileri kislaya sokmuyorlar ki Ordu sorgulanamaz. Sorgulayanlar vatan haini sorgulanamayanlar kahraman ordunun kahraman subaylari vs. dir. Milletimiz ordusuna laf soyletmez dedikse milletimizin basina bela olup ana babasini doven maganda olsunda demedi. Sorgulanamayan kurum yoneticileri kurumlari batirirlar. Iste AYN sinin durumu iste HSYKnun durumu Iste Ordumuzun durumu. 12 eylul doneminde dunyanin en zengin generalinin Hv.K.K.miz Tahsin Sahinkaya oldugu soyleniyordu. Bir asker nasil zengin olur acaba. Kendimizi kandirmayalim.

Sayin Simsek, sizin de bildiginiz gibi 28 Subat'dan sorumlu isimlerin uzerine gidilememekte ve gerceklestirilmis bir post modern darbe soz konusu iken, olasi darbe ihtimalleri nedeni ile iceri alinan kesimin aralarindaki muhalefet payi goz onunde bulundurulmadan bulunulan yargisiz infazin, hukuk ile bagdasmakta oldugu soz konusu edilebilir mi?.. Eger ama uzum yemek ise, sarap kadehi gibi oturan donemin kuvvet komutani Cevik Bir ve TR'deki derin devletin 1 numarasi oldugu herkez tarafindan bilinen fakat ismi telaffuz edilmek istenmeyen Suleyman Sami Demirel'in hala dokunul(a)mazligini surduruyor olmasi, herkezin gucu yettigini dovuyor gercegini onumuze sunmuyor mu..?

Kim hangi yetki ile yapacak o isi Ben size ejderha kuyrugunu degistiriyor dedim kafasini ve govdesini degistiriyor demedimki. Semdinli Savcisinin basina gelenleri gordunuz. Silivri savcilari bana gore su anda ordumuzda bile zor bulunacak kahramanlar olarak kendi canlarini mesleklerini ekmeklerini ailelerinin guvenligini ve yarinlarini vatanlari icin feda ederek calisan kisiler olduklarini HSYK son calismalarinda bir kere daha acikca gorduk. Devletin patronu olan burokrasi partisi CHP nin avukatligini yaptigi davayi acmak insanda yurekten cok daha fazla seyler ister. Anayasa degisIkligi yasal durumda tam olarak yapildi. AYM si anayasaya gore degisIkligi esastan gorusemezdi ama carparim ulan gorusemenize ben laiklikden gorusuyorum diye TBMM ni yok saydi. CHP ne dediyse odur lan dedi. Fazla konusan olursa kahraman ordumuzun da kislada tanklari calisir ve ben size simdi milli egemenligin ne oldugunu ogretirim demis oldu. Bu yuzden kadilar (Kadi eski dilde hakim. Birde deyim vardir anani open kadi kimi kime sIkayet edeceksin denir.) daima hakli idi. Parlamento isgal birliklerine milletin ihtiyaclarini arz edip talep etmek ve ne verilirse onunla iktifa etmek uzere somurge parlamentosundan baska bir anlam tasimiyordu. Ama siz isterseniz AB mahkemesine gidin Bu is Kurt Ermeni meselesine benzemez Turklerin haklari soz konusu ise Erbakan'in partisinin aldigi cevabi on yil sonra Basra harab olduktan sonra aldigi gibi sizde ya on yil sonra alirsiniz ve ne ise yarayacagini dusunur kalirsiniz.Yada Basortulu kizlar gibi bu Turkiyen'in ic isidir cevabi alip yaw bu AB ne kadarda bizim devletimize saygiliymis meger diye gozleriniz yasarir.

Sayin Simsek, en ilginc olan husus da, 28 Subat satrancinin veziri konumundaki Cevik Bir'in bugun adeta odullendirilircesine getirilmis oldugu kurum ustunden para kazaniyor olmasi, sizce ortada bir danisIkli dovus oldugu ihtimalini uyandirmiyor mu..?

Cok iyimsersiniz. Cevik Bir Dunya egemen guclerinin bolge valisi konumunda bir kisi idi ve buyuk bir planin baslangic bolumunu realize edip diger asamalarda deneyimli sabik baskan olarak roller aldi. (mesla Ekonomi isini bagimsiz Turkiyenin Hukumetinin icine parasutle indirilen Siyonist eknomioperatoru Kemal dervise verilmesi ulusalcilari hic rahatsiz etmedi Bahcelide ayni hukumetin icinde bulunmaktan sIkilmadi) O gunden beri bugune kadar ne olmussa ta o zaman boyle planlanmisti. O siralarda bana neler oluyor diye soranlara ben Dunya Siyonistleri ve egemenleri simdi bizim dinimizden kulturmuze kadar her seyimizi hem elimizden hem de azinliklardan ve ahmak Turklerden bazi komutanlarimizi kullanarak bizleri kendi ordumuzla esir aliyorlar. Bunu milletimizin asla kabul etmeyecegini ve milletimiz ile ordu komuta kademeleri arsinda savasa kadar varacak catismalar hazirliyorlar. Direnirsek cok kan dokecekler gormuyor musunuz her evde ve her arabada uc ceset torbasi bulundurmak sarti getirmek icin calismalar ve ceset torbasi ithalati icin siparisleri konusuyorlar. Iste dunya egemenleri bunu bilincli olarak yapiyorlar cunku sonrada bizleri gelip zalim! Ordumuz dan kurtarip Allah bu Yahudilerden ve gavurlardan razi olsun gelip de bizi kurtardilar dedirtecekler. Konunun Turk filimlerin de islenen zalim aga goz koydugu kiza kendisini kabul ettiremeyince kendi adamlari eskiya kiligina sokup kizi daga kaldirir. Sonrada gorunuse gore tam eskiyalar kiza tecavuz edecegi sirada bir kac adami ile gelip eskiyalari sozum ona dovup vurup kizi kurtarir ve sonrada kendi kullanir. Bunca filim seyreden milletimizin bu kadar basit oyunlari anlayamayisini da ben anlayamiyorum.

Sayin Simsek, sizin de teleffuz etmis oldugunuz gibi, TR tarihindeki darbelerin direk veya endirek olarak NATO'nun kuruculari evrensel elitler tarafindan kurgulandigini ve de engellenemedigini soylemek istemissiniz saniyorum. O zaman, TSK icinde yetismis veya TSK ile yakin iliskilerde bulunmus olan kesimin olasi darbe girisimi planlamasi, NATO'nun efendilerine karsi girisilmis bir kontra yapilanma oldugu gercegini ortaya koyuyor. Hal boyle iken, bu insanlara karsit olmak ile NATO gudumundeki karanlik guclere karsit olmak arasinda sizce bir tezat yok mu..?

Haklisiniz ama onlar artik ise yaramadiklarini ve yeni duzende kendilerine ihtiyac kalmadigini daha onceden fark eden yani benim yukarida yazdiklarimi onlar 28 Subat da kullanildiktan sonra fark eden kisiler olarak aslinda bu duruma duseceklerini fark ederek kalkisan, Aczimendilerikullandiklari gibi kullanilmis aczimendilerden farksiz durumdalar. Kullanildilar ve tasviye ediliyorlar. Hem de birer millet dusmani olarak adeta linc edilerek sovup sayilarak. Ama Ordumuzdaki asil emekli ve muvazzaf azinliklar koseleri coktan tutmus bu durumu yillar oncessin den hesap etmis durumdalar. Buna askerde iki askeri bir birine tokatlatma denir. Onlar milleti tokatladilar simdi millet de onlari tokatliyor. Oyun kurucularin eli rahat. Kendi ellerini kullanmadan orduya milleti millete orduyu tokatlatiyorlar.

Sayin Simsek, Putin politikalari ve Rusya ile bulunulan uyumdan soz ederken, somut olarak Turkiye'nin yararina oldugu soylenebilecek bir anlasma ismi verebilir misiniz?.. Ben veremeceginizi saniyorum cunku, su anda Putin Rusya'si Turkiye'ye guvenmemektedir. Turkiye gunluk degisen politikalarina yanliz Rusya degil, hicbir ulke kalici politikalar olarak bakamamaktadir. Siz adam oldurmeyi iyi bilirsiniz dedikten sonra, Israil'e verilen tavizlerin gun isigina cikmasi, uzun vadeli politikalar belirleyen ulkelerin, Turkiye'yi guvenilir ulke kapsaminda degerlendirmesine sizce imkan birakir mi..?

Ben Turkiyenin bu karmasadan tam olarak kurtularak bagimsiz bir ulke olarak cikacagini soylenmedim. Cikabilir diyorum. Bunun nedeni de Egemenlerin planlarinda bazi terslikler cikmasi on gorulemeyen terslikler nedeni ile planin defalarca yeniden realize edilip guncellenmesi gibi konulari sayabiliriz. 1) AKP nin bu derece guclu gelecegi hesap edilemedi. Koalisyon buyuk ortagi olacak ve hep bicak sirtinda yonetecekti 2) Teskere olayinda AKP iceriyi de disariyi da oyuna getirdi. Basbakan Ve dis isleri bakani Gul ne yapip edip tezkereyi gecirecekleri guvencesi verir gibi davrandilar. CHP nasilsa esek gibi gecirecekler mecburlar diye iclerinde ki Siyonist siyaset operatoru Kemal Dervis de dahil Tum CHP ret oyu vermekle ileri de AKP yi vatana ihanetten yargilayip asmaya kadar giden hayaller kurdular. Basbakan grubum bolunecek diye Arinc'in cikislarini ciddiye almis gorunup grup karari almadi. Kahyalik etmedikleri hic bir konu ve sey olmayan generallerde ileride asariz diye sorumlugu AKPye birakip TC. Tarihinde ilk defa kendilerinin sorumlu olacagi bir karari MGK da hukumetimiz bilir diyerek gozlerimizi yasartacak kadar hukumete sadakat gosterdiler! ve isin sorumlulugunu hukumete yiktilar. AKPnin hesaplarini kim yapti ise hesabi cok iyi kurdu. Basbakan ve dis isleri bakani canla basla calisip tezkereyi uc oy fazla ile meclisten gecirdi. Ve ABD CNN haberlerinde tezkere gecti diye duyurdu. Ama Gizli burokrat ya da parlamenter kim idi ise hop dedik bi Dakka, bi dakka tezkere gecemedi dedi. Herkes sasti da kaldi. Cunku kimsenin aklina gelmeyen bir yasa maddesi AKP teorisyeni tarafindan bilinerek oyun kurulmustu. Bu tezkere ve yurt disina asker gonderme kararlari mecliste bulunanlarin oy coklugu ile degil Meclis tam sayinin salt cogunlugu ile gecirilmek zorunda idi. Amerika Generallere ve CHP kizdi Erdogan ABD nin hismindan siyirdi. Bir sure sonrada GKB Ozkok tezkerenin gecmedigi cok iyi oldu dedigi icin Kokenini bilmedigim CB.Sezer tarafindan haslandi. GKB nini haslamak icin CB nin da bile yurek yoktur. Bundan kokenini merak ediyorum.Simdi Turk kokenli

Sayin Simsek, Truva Ati baslikli yazinizi da okudum. Sikayetci oldugunuz hususlardaki haklilik payinizi inkar edemem. Bununla birlikte, Musluman Turkler'e acikca cephe almis oldugunu hatta bu cephelesme esnasinda "Gulen Cemaati'ne dokunmayin" emri cikaran Disisleri'nin masonik yapilanmasi sizin sIkayetci oldugunuz kesim iken, Cumhuriyet mitinglerine gosterdiginiz tepkiler bilinir iken, "Hukumet karsiti laiklik mitingi" duzenleyenlere bizzat hukumetin basi, basbakan tarafindan, kendi eli ile hem de makaminda odul verilmesi, basbakanligin kendi inisiyatifini kullanmaktan ziyade, masonik duzenin direktifleri ile hareket etmekte oldugunu dogrulamiyor mudur..?

Olabilir. Buna siyaset diyorlar. Ticaretde de boyledir. Rakiple bazen pek dost gibi gorunur ama bir birlerinin kuyularin kazmaya da devam ederler biri digerini asacak olsa kusura bakma biliyorsun sahsi bir sey degil bu sadece is derler. Gulen konusundaki dusuncelerimi simdilik yazmiyorum bu cok cok uzun bir analiz konusudur. Onayladigim yonleri ile endiselerim ayni yazida oldugu gibi ifade edilmek zorundadir. Boyle bir yazi ile ne Isaya nede Musaya yaranamam ve iki tarftanda sakincali damgasi yersem cifte taarruz altinda biraz zorlanirim. Bilirsiniz vatan icin olmek de var ama borcun yasamaktir kurali ile ben olmeyi emredenlerin emrine uyuverecek degerli sehitlerimiz arasina karisamaya hak kazanacak kadar fedekar cikmayabilirim. Eh nede olsa artik batililar gibi dusunuyorum Sarikamista olsam ya isyan cikarirdim yada kursuna dizilirdim sanirim. Tabi sartlarin icinde nasil dusunulur bilemem.

Sayin Simsek, Ramazan gunu "peygamberin serefine" diye kasitli olarak sarap kadehi tokusturan ruh hastalarinin icinde oldugu organize calismalara (daha dogrusu Musluman Turk Milliyetcileri'nin calismalarina engel teskil edebilmek amaci ile kurulmus organizasyonlar demek daha dogru olur.) hem maddi hem de manevi destegi esirgememek, hukumetin tavsana kac taziya tut politikasi uygulamakta oldugunu sizce de dogrulamiyor mu..?

Onu onlara sormak lazim. Bilmedigim ve incelemedigim konuda hatir icin fetva veremem. Konuyu bilmiyorum. Sadece tahminimi soyleyebilirim. Bazen savasta vatan icin karsi tarafa adam sokmak uzere o adamin inandirici olabilmesi icin kulaklarinin kesildigi tarihi hikayelerde gecmektedir. Bu hukumet arada bir dindarlari doverse de sasirmam. Dedim ya siyaset budur. Durduk yerde kapatma davsi acip simdide hep ekonomi konusuluyor hadi laiklik konusak diyen bir super savcimiz. Nerede ise Tum yargiclarini eski CB Sezerin atadigi bir AYM miz varken Basbakan Etmeyin kardesler ben AB ye girmeye kalkisan adamin benden irticaci olurmu diye bagirsa kimeduyurabilecek bu yuzden kalkip ulan bana musluman diyenin anasini, avradini opersaygialr sunarim diye okuyacak olursa bana da guldugumu caktirmadan, yaparsin abi ne diyek demek duser.

Sayin Simsek, aslinda sorulmasinda ve cevap alinmasinda yarar oldugunu dusundugum daha cok soru var fakat, ilk seferde yuklenirmis gibi bir atmosfer yaratmak istemedim. Saglikli bir diyalogun gerceklesebilmesi icin, cevapta bulunmayi tercih ettiginiz sorulara vereceginiz cevaplari okumak ve de akabinde sormak istediginiz sorulariniz olursa, grup ile paylasmanizi rica edecegim.

Degerli kardes masallah hic yuklenmediniz eger birazda yuklenseniz tam yandiydik (saka) Ben bu yazilari sadece burada degil tum uye oldugum gruplarda paylasiyorum. Tabi kendim disinda E mail adresi vermeden cunku bazi gruplar gurup uyesi olmayanlarin mail adreslerinin guruba tasinmasina izin vermiyorlar.

Merakimi celb eden hususlari Sayin Simsek'e sormus olmakla birlikte, net cevaplari bilebilen diger uyelerimizin de aciklayici cevaplarini alabilmekten memnun olacagimdir. Papaza, hahama taninmakta olan diyalog ozverisinin, Musluman Turk milliyetcilerine de taninmasi gerektigi inancini tasiyorum.

Saygilarimla,

Degerli Kardes bende ayni dusunuyorum. Her turlu soru sorma hakkiniz elbettde vardir.Gucumuz ve ve fikrimiz dahilinde ise biz gonlumuz size oncelik vermeyi istesede adil davranir kimseyi hakki olan sirasindan ayirmayiz.

Saygi bizden efendim

A.D.Simsek

Sayin Panzehir
Bilindigi uzere NATO Sovyetlerin cokusunden sonra varligini surdurebilmek icin yeni dusman arayisina baslamis ve sonunda yeni dusman olarak Islam âlemini tanimlamistir. Buna gerekce olarak da ya bizde Gladio gibi yapilanmalarini kullanarak Ergenekon tipi yapilanmalari kullanarak yaptigi irticai olaylar gorunumlu aczimendilik gibi sun'i yapilanmalari ya da Sivas da cikarilan sahte irtica olayi gibi devlet destekli islenmis provoke cinayetleri Turkiye icinde denemeleri ile elde ettikleri tecrubelerini kullanarak dunyanin her tarafinda uygulamaya baslamistir.
Afganistan'i once Taliban'a teslim edip sonra da kurtarmaya gitmek gibi, Turk filmlerinde eskiden sIkca gordugumuz. Masum fakir kizin gonlunu alamayan zalim aganin kizi kendi adamlarina eskiyalar kacirmis gibi gosterip kacirtarak tecavuze ugrayacagi son anda gelip kurtarmasi ve sonrada kendine alip kendi kullanmasinin cesitli versiyonlarini kullandigi olaylar olusturup hem hedef ulkelerin hem de dunya ulkelerinin halklarini iknada kullanmasi gibi olaylar ile tehdidi gercekmis gibi gosterebilmis ve NATO nun yeni dusman tanimlamasina Islam'in alinmasini saglamistir.

Bilindigi gibi bizim ordularimizda NATO ya bagli NATO ordularidir. ABD politikalari sonucu her yonu ile ABD ve NATO ya fiziki bagimliliginin yaninda personelinin milletimize ve halkimiza duygusal bagimliliginin fazla bir onemi yoktur.
Komutanlarinin cogu NATO sistemi dahilinde NATO programlarina uygun sekilde ABD tarafindan egitilmis, ulastirildiklari kariyerler sayesinde de ust derecelere terfileri saglanarak halkimiza yabancilasirken emperyal kulturle daha fazla yaklasmalari saglanmis ve bu sayede ulkemizde yaptirilan ihtilaller ile Emperyalist kulturun dikte ettigi milletimize yabancilasmak disinda bir sonuca varmasi imkansiz anayasalar dikte ettirilip uygulayacak azinlik kokenliler yada beyinleri milletimize dusmanlastirilmis kisiler sistemi korumakla yukumlu kritik noktalara yerlestirilerek Irak da isgal yolu ile zorla yaptirilan her sey bizde kendi ordumuz kullanilarak yaptirilmis. Ve cesitli bolucu amacli provokatif yasak kararlari alinip halkimiz kulturunu korumak isteyenler ile emperyal kulturu dogulu kalarak kendi hodukluklerini surdurmek de kullanmak isteyenler olmak uzere parcalanmasi saglanmistir. Ve asla hic bitmeyecek ic cekismelere sokulmamiz bazi ek provokasyon hareketleri ile saglanmistir. Konulan tum yasaklarin amaci da zaten bazilari yasak koyucularin isin farkina varacak zeka ve akildan yoksunluklarindan kaynaklansa da ulkemizdeki bazi gizli mahfillerde bulusan ust dereceli kisilerce bilincli olarak uygulanmistir.
Bu uygulamalardan cikar saglayan yada sadece basit kisiler olduklari icin bu yasaklarin uygulanmasina taraftarlik ile kisilik bulduklari zannina kapilan ayak takimi da internet yazismalari dahil her alanda militan olarak kullanilmislardir.

Her olayda saniklarin sabika siciline bakilir. Ve maalesef NATO ya bagli ve bagimli durumda olan ordumuzun ve onlara yaptirilan ihtiller ile belirlenmis yargi kadrolari yuzunden yargimizin ic politikada terorle temas konusunda sabika sicili olmadigini soylemek pek de mumkun degildir.
Ordumuzun komuta kademeleri cogu NATO ve Gladio'su ve Gladio ile temasi olmadigi soylenemeyecek ozel harpten yetisme personelin pek cok gizli operasyona sadece emirleri yerine getirmek zorunda oldugu icin katilmis olsalar bile, gerektiginde bu operasyonlardan bazilarindaki eski gorevinin aciklanmasi santaji ile elleri bagli oldugu soylenemeyecek kisilerdir. Iclerinde Israil'in kurulusunda calismis Yahudi kokenli Osmanli subaylarinin ogullarindan tutun. Kuduste Aglama duvari onunde dua ederken resmi cekilmis ama nedense buna karsilik Mescidi Aksayida ziyaret ettigine dair bir tek resmi bile ortaya cikmamis Ierica adi altinda her turlu Islami faaliyete karsi oldugu ve kendisinin de Yahudi kokenli oldugu iddia edilen komutanlarda vardir. 28 Subat Israil agirlikli harekatinin getirdigi milletimizin kahir ekseriyeti olan Muslumanlari asagilayan ve vatandaslik haklarini hala kisitlamaya calisan generallerimiz oldugu da bilinmektedir. Italyan P2 locasinin muadili oldugu anlasilan Buyuk kulup mason locasinda Aydin doganla birlikte oturan ve planlamalari uygulama imkanina sahip mevcut GKB'miz da dahil bir cok karanlik mahfillerin uyeleri de haklarindaki iddialari yalanlamamislardir. Ben isim geregi cesitli tarihlerde dogu bolgelerini gezmis ve her seviyede insanlar ile bazen ayni bazen yan masada masa da yemek yiyip konusmalara kulak misafiri olmus bir kisiyim. Basin disi diger kaynaklardan da aldigim bilgiler ve basina da yansiyan pek cok bilgi ile kendi yapbozumu (Fulu noktalari cok olmakla birlikte) az eksIkle de olsa tamamladigimda PKK, Hizbullah ve diger pek cok olayin bitirilemeyisinde hatta aksine desteklenisinde bazi burokrat ve askerlerin dahli oldugunu ve ordunun bu askerleri korumak dan cok ote en zirveye tasidigini musahede ediyor uzuluyorum.
En tipik ornek Semdinli savcisi Sarikaya tarafindan acilan davada saniklara iyi cocuklardir diyerek koruma kalkani olusturmak isteyen zamaninin KKK'i GKB olabilmis ve Hakkinda sorusturma yapilmasini isteyen Savci HSYK tarafindan asla inanilmayacak kadar kabul edilmesi imkansiz kamu vicdanini kan fiskirtacak kadar kanatan bir kararla hem isinden atmis hem de Avukatlik yapmasini dahi engelleyerek tum hukukculara Eger hukuku adil bir sekilde uygulamaya kalkarsaniz hepinizi yakariz diye nara atar gibi bir karara imza atmislardir. Ve bu kisileri sorgulayabilecek bir makam Ihtilalcilerin ortak hareket ettikleri ve ABD baskaninin bizim cocuklar dedigi kisilerce milletimize dikte edilen Anayasada konulmadigi icin yoktur. Bazilari hala bu duzeni savunurken milli bir duzeni savundugunu zannetmektedirler.
Ama ayni savcinin actigi davada kendisi isten atilmasina ragmen dava surmus ve askeri sabotajcilar 39.5 ar yil hapse mahkum olmuslar ve kendilerine bu gorevi verenlerden kimse sorgulanamamistir.
28 subat ihanetinin Turkiye de kurulabilmis en anti emperyalist agirlikli TC. Hukumetlerinden sahte olaylar ile dusuren alcaklarin icinde diger ordu mensuplarimizi da aldatan muhtemelen birden cok Siyonist generallerinde icinde bulundugu (Cevik Bir gibi) sozde Turk generallerinin melanetleri sonucu baslatilan olaylar zinciri ve soygun furyasindan, Simdi mevcut olan kurulu hukumetin yolunu da kendilerini kullanan dis mahfillerin actigini soyleyebilecegimizi musahede ediyorum.
Tek fark bu hukumet tahminlerin veya ongorulenin uzerinde guclu geldiginden on gorulen programlarin aksadigini bu hukumete asil dusmanliginda buradan kaynaklandigini soylemekte de sakinca gormuyorum
Bu mevcut milli irademiz ile sorunlu askeri zihniyet ulkemizde surdugu surece elbette birileri de onlar ile milli egemenlik yanlisi hukumetleri kafa kafaya tokusturup ulkemizi diledikleri gibi yoneteceklerinden de kusku duymuyorum. Nitekim simdiye kadar bu sekilde yonettiler. Bu yuzden Turkiye de son sozun mutlak sahibi olan askerler disinda Turkiye yi kimse kurtaramayacagi gibi kimsede satamaz. Bu durum elinde bu derece guc bulunan bir avuc generalin ulkemiz icin ne kadar tehlikeli olabilecegini hele bu generallerin bazilarinin milli irade ile gercekten sorunlu kisilerden gelmis olmasinin da tesaduf olamayacagini artik cogumuz fark edebiliyoruz.
Ancak ordumuzdaki dengelerinde artik isin farkina varilmaya baslamasi ile milletimiz lehine degismeye basladigini ve bu sayede ulkemizin dunya dengelerinde yeni bir
pozisyon yakalamaya basladigini da soylemek zorundayiz.
Bu konuyu burada birakip mevcut hukumetin durdurulmasi icin kurulan kumpaslari. Yine Hudson olayinda yalanlamaya kalkisanlarin yalanlandigi olaylarda eski AYM baskani Gulay Tugcunun Danistay hâkimi gibi oldurulmesi ve bazi bombalamalar ile yeni bir ihtilalin konusulmasini da ki bu bazi askerlerin vatana ve millete ihaneti anlamina da gelmektedir. Bir kenara biraksak dahi su gercek vardir Turkiye ilk defa bu hukumet doneminde sorunlarini cozmeye baslamis ve bir super guc olmak yonunde adimlar atilmistir. En son Eskiden basbakan Menderesin hayatina mal olan girisimin yolu acilip, Araka bahcelerimiz olan Arap dunyasinin ardindan Rus Basbakani Putin ile yapilan anlasmalar sayesinde batidan daha bagimsiz ve batinin bize daha bagimli oldugu bazi manevra alanlari acilmistir. Bana gore mevcut iktidarin diger partiler gibi partizan ve kemiklesmis bir tabani yoktur.
Milli insiyatif son secimlerde bunun boyle oldugu mesajini hem hukumete hem devlete hemde dunyaya vermistir ve surekli hissettirmektedir.
Ilk defa distan cok ic kamuoyunun destegine olmazsa olmaz bir sekilde bagimli bir hukumete sahip olmus durumdayiz. Artik kimse Demirel'in yaptigi gibi tapulu malima gecekondu yaptirmam ukalaligi yapamayacak halkimizi asagilayamayacaktir.
Bu dis gorusmelerde hukumetin hayir deme ve millet beni aninda siler deyip gelen baskilari savusturma imkanina sahip oldugu yeni bir durum ortaya cikarip TC. Hukumetinin elini guclendirmistir. Yani artik hukumet milli bir hukumettir. Muhalefet partileri ise hala ayni yerlerde degisen dunyayi algilamaktan aciz bagirip cagirmanin ne kadar buyuk bir zaaf oldugunun bile farkinda olmadan bazilari sadece bagirip cagirmakla, bazilari ise nostaljinin hayalleri icinde millete karsi kurulmus resmi ihanet kumpaslarinin avukatligini yapmaya calismakla battikca batmaktadirlar. Alternatif parti kurma isi de Demirel'in muhterem kardesligi Cindoruk'a kalmissa. Hukumetten memnun olmayanlarin basit ve temelden yoksun istemezukculuk disinda daha iyisi nasil olur diye dusunmeleri ve alternatifler gostermeleri gerekir ki muhalefet de o kabiliyet den eser bile gorunmemektedir.
Eski ayak oyunlari ise artik bir ise yaramamaktadir. Cunku devletin icinde de bazilari isin farkindadir ve bu hukumeti sabotajlara karsi koruyup kollamaktadir.
Tabi W. Bush doktrininin dunyayi yakacak buyuk dunya savaslarina sahne edecegi bazi dunya egemen guclerince de goruldugunden bu doktrine karsi dunyayi Turkiye ekseninde engeller cikarmak ve doktrini akamete ugratmak icin bazi olaylari bizim hukumet ve yetkililerimize ortbas edilmesin diye bir kac kaynaktan birden onceden haber verdikleri anlasilmaktadir.
(Burada ben Turkiyenin gercekten dunyanin merkezi haline geldigini ve dunya dengelerinde bizim her hareketimizin onemlidalgalanmalar ve yeni dengelere yol acacagini dusunmekteyim)
Benim cok daha uzayabilecek yazimda anlatacaklarimin ozetini zaten yurt disinda Profesor olarak ogretim uyeligi yapan ve eskiden Harp okullarimizda da hocalik yapmis olan Abudeyam (Yagmurun babasi) Mahlas'i kullanan bir arkadasimiz Merkava olayi uzerinden zaman zaman anlatmaktadir ve gecen gun kisaca ozetlemistir. Dunyanin geldigi gunumuzdeki yer gecmisteki uygulamalarin artik pek cok dunya egemenini de rahatsiz ettigini ve bazi batililarinda durumdan Siyonistleri sorumlu tuttuklarini da gostermeye baslamistir. ABD belki bir super guc olmayi surdurebilecek ise bile ki bu gunumuzdeki durumundan cok geride olacaktir.
Eski gucunu kaybedecektir. Ruslar ve Cinliler one cikarken ABD Rusya dengesinde simdiye kadar olanin aksine Turkiye deki degisim yuzunden Rusya ABD dengesine donusecek ve denge Turkiye'nin eli ile korunacak, her an bozabilecek bir kilic agzinda kurulmaya baslanmistir. Simdiye kadar Turklerin buyuk devletler kurmalari Turkum dogruyum diye bagirdiklari icin degil Manevi guclerle mucehhez dogru ve adil insanlar olduklari icin kurulabilmistir. Kilic zoru ile kurulanlar kisa omurlerini tamamlayip kuruculari ile birlikte yok olmuslardir. Kalici ve buyuk devletler herkese adil uygulamalar ile buyumuslerdir. Buyuk Iskender de dunyayi yarisini isgal etmistir. Ama buyuk bir macera romani gibidir. Ne gunun primitif de olsa yasalar ile yonetilen demokrasi ornegi olan Pagan Roma'sinin ne Selcuklunun nede Osmanlinin tarihi misyon mirasini birakamamislardir.
Buyuk devletleri akilli sakin ve basit sloganlar ile bagirip cagirmayan, dusunen, dusunerek kavga etmeden konusabilen ve bir birlerini imha etmek yerine ortak paydalari arayarak herkesin razi olacagi yapilari kurabilen toplumlar kurarlar. Ulkemiz su anda bagirip cagiran cigirtkanlari Osmanliyi dagittiklari gibi TC.Devletini de dagitip tasfiye etmelerine firsat vermeden kendilerini tasfiye edip dusunenleri one cikarmaya baslamistir. Mevcut hukumet de bir sure sonra nasilsa gidecektir.
Simdi dusunulmesi gereken gardirobumuzdaki hangi eski kiyafeti giyecegiz der gibi Cindoruk partisi denemeleri ile hala kafalarindaki Demirel sapkasini one gecirip eski1930 model arabalari ile, bizlere artik bati da baca temizleyicilerinden baska kimsenin giymedigi uzun silindir mandrake sapkasi ve kuyruklu frak giydirip dunya balosu zanni ile goturecekleri kiyafetin serbest oldugu agustos ayinda gunesin altinda verilen garten partiye frak giymis kelaynak kuslari gibi gidersek ortada kalir ve alay konusu oluruz.

Gecmis gectiii gitti a caanim
Gelecekse henuz gelmedi
Simdi yeni seyler soylemek lazim. Mevlana Celalettin-i Rumi (Bir zamanlar'daki anlami ile Roma imparatorlugunun yeni sahipleri Selcuklu Turk milletinden Mevlana Celalettin mi demeliydim acaba)

Saygilarimla
A.D.Simsek

www.TurkceKarakter.com
Bozuk gorunen Turkce harfleri duzelten site.


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.