[anadoluhaber:35072] ABD Akbank'a ortak oldu

ABD Akbank'a ortak oldu

Kategori: GUNCEL
Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurulu (BDDK), ABD Hazinesi'nin Citibank'ın Türkiye'deki varlıklarının yüzde 33,6'lık kısmını devralmasına izin verdi. Citibank'ın Türkiye'de Akbank'ın yüzde 20'sine sahip olması nedeniyle, söz konusu devir işleminden banka da etkilendi ve ABD resmen Akbank'ın ortağı konumuna geldi.BDDK, Akbank'ın beşte birine sahip olan Citibank'ın Türkiye'deki varlığını ABD Hazinesi'nin devralmasına izin verdi. Bankacılık sisteminde böylece, sadece yabancı şirketlerin dışında bir yabancı devlet daha dahil oldu.


--
HAKİKATİN HATIRI DOSTUN HATIRINDAN ÜSTÜNDÜR
(HZALİ ra.)

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.