KADIKÖYDE MİSYONER REHİN ALINDI--VİDEO


İstanbul Kadıköy'de bir eylemci, Hristiyan bir vatandaşı başına Türk bayrağı geçirip rehin aldı.

Boğazına bıçak dayadığı şahsa zorla Türk bayrağını öptüren zanlı, polisler tarafından etkisiz hale getirildi.

Alınan bilgiye göre, olay, Rıhtım Caddesi'nde bulunan bir banka şubesinin önünde meydana geldi. Yasin Karasu isimli bir kişi, İncil dağıttığını ve misyonerlik yaptığını iddia ettiği İsmail Aydın isimli şahsı bıçakla rehin aldı. Rehin aldığı İsmail Aydın'ın boğazına bıçak dayayan ve çevredekilerden Türk bayrağı isteyen saldırgana, polisler tarafından Türk bayrağı verildi. Bayrağı alan saldırgan, boğazına bıçak dayadığı Aydın'a zorla öptürdü. "Burası Türkiye, burada İncil dağıtamazsınız" şeklinde de bağıran Yasin Karasu'yu polis ekipleri sakinleştirmeye çalıştı.

Eylemini yaklaşık 15 dakika süresince devam ettiren Karasu, polislerin boş bir anından faydalanarak müdahale etmesi sonucu etkisiz hale getirildi. Çevredeki vatandaşların şaşkın bakışları arasında gerçekleşen olayda İsmail Aydın boğazından hafif şekilde yaralandı. Yasin Karasu ise gözaltına alınarak Rıhtım Polis Merkezi'ne götürüldü. İsmail Aydın'ın üzerinde İncil bulunup bulunmadığına dair bir açıklama yapılmazken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

AJANS 5


2 yorum:

  1. Bu resmen ikiyüzlülüktür.

    Adam inancı gereğin herkesi hristiyanlığa davet ediyor.(beğenin veya beğenmeyin)..

    Benzerlerini de müslüman olmayan ülkelerde bu kez müslümanlar yapıyor..Zorla dayatmadıktan sonra herkes kendi inancının reklamını yapmakta özgür olmalı..

    Bu sapık arkadaş ,bulmuş savunmasız hristiyanı,aklı sıra herkese ne kadar iyi müslüman,ne kadar iyi türk olduğunu gösterecek.

    Hristiyan emperyalistler babaları(Bush ve taifesi)ülkenin dibine dinamiti döşedi.Her gün bir tanesini patlatıyor..Ülkenin tersaneleri, limanları,bankaları,arsaları,borsaları birer birer hristiyan emperyalistlerin eline geçmiş...

    Peki o zaman bu en iyi ! müslüman türk ne yapmış?

    Ne yapacak,elinde bıçak antiemperyalis sosyalistleri kovalamış..Onların sesi soluğu kesilincede şimdi de gariban hristiyanlara bulaşıyor..

    Madem delikanlısın git de biraz emperyalistlere ve onun yerli işbirlikçilerine kafa tur..

    Tabi o kafa sende varsa..

    YanıtlaSil
  2. sezgin, bir yerden baslamak lazim,
    arkadas bir tanesini eline gecirmis olacak, onun elinden o geliyor,
    sende bu ülkeyi üc kurusa emperyalistlere satanlara oyunu vermeyerek bir hamle yapabilirsin,postayla bile incil dagitildigini bilmiyormusun sen. bak ben hristiyan ülkesindeyimben burda kuran dagitamam, birak kuran dagitmayi, müslüman oldugu icin irkci sardirilara malum kalan insanimiz, evleri yakilan insanimiz var.lütfen biraz uyanik olalim artik.bu olayi tabiki tasvip etmiyorum ama müslümanlar üzerinde oyunlar oynandigi bir gercek..
    saygilar sunarim ...
    hakikat bir gizli sırdır
    açabilirsen gel beri
    küfr içinde iman vardır
    seçebilirsen gel beri

    açıldı cennet kapusu
    lal-ü gevherdir yapusu
    kıldan incedir köprüsü
    geçebilirsen gel beri

    canımız melek canıdır
    tenimiz selman tenidir
    içtiğim aslan kanıdır
    içebilirsen gel beri

    pirimden öğüt almışam
    üstadımdan ders almışam
    men kanadım bağlamışam
    uçabilirsen gel beri

    men bağçelerin gülüyem
    ayn-ı cem bülbülüyem
    kırk kapunun kilidiyem
    açabilirsen gel beri

    şah hatayî’m eydür heman
    dağları bürüdü duman
    işte INCIL, işte KUR’AN
    seçebilirsen gel beri

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.