Ölenlerin isimleri belli oldu


Ankara-İstanbul seferini yapan Cumhuriyet Ekspresi, Bilecik-Bozüyük arasında Karaköy mevkinde iş makinasıyla çarpıştı. İşte feci kazadan son dakika haberleri;

TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman, Bilecik'in Bozüyük ilçesindeki tren kazasıyla ilgili olarak, 5 vatandaşın ölümüyle sonuçlanan üzücü bir kaza yaşadıklarını söyledi.

Karaman, Bilecik Valisi Musa Çolak ile birlikte olay yerinde incelemelerde bulundu.

Karaman, daha sonra yaptığı açıklamada, ''hemzemin geçidi olmayan bir yerde iş makinesinin karşıdan karşıya illegal olarak geçmek istemesi üzerine 5 kişinin öldüğünü'' söyledi.

Kaza sonrası tüm ekiplerin en kısa sürede olay yerine ulaştığını ifade eden Karaman, şöyle konuştu:

''Yaralılar hastaneye kaldırıldı. Tren hemen durması mümkün olmayan bir araç. Burası da virajlı bir bölge. Trenin önünü görmesi de mümkün değil. Böyle bir olay hepimizi üzdü. Bir daha böyle bir olayın olmamasını temenni ediyorum. Bölgede kara yolu ve demir yolu çalışmaları var. Burada çalışanlar çok dikkatli olmak zorunda. 5 vatandaşın ölümüyle sonuçlanan üzücü bir kaza yaşadık.''
Karaman ve Çolak daha sonra Bilecik'e hareket etti.



-KAZADA ÖLENLERDEN 4'Ü İLE YARALILARIN KİMLİKLERİ-

Kazada ölen bir kadının kimlik tespit çalışmaları sürerken, ölen 4 kişinin kimlikleri şöyle:

Murat Kürşat Yeşiltan (14), Derviş Yavuz Tekin (24), Turgay Yılmazbaş (21) ve Mehmet Öztürk (53).

Yaralanan 21 kişinin ise isimleri şöyle:

Önder Dinçer, Ersay Demir, Mehmet Sait Yılmaz, Fatih Deniz Tekin, İsmet Ulusoy, Larin Topçu, Mehmet Çolak, Erol Altıntaş, Egemen Gürsel, Aras Çınaralp, Esra Yüzer, Yusuf Mermer, Mehpare Güler, Ceren Güler, Ceyda Güler, Bahtiyar Kahveci, Ali Saltan, Ayşe Gülşah Kayahan, Ersin Akşahin, İsmail Hak ve Hacı Mehmet Avşaroğlu.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.