ZAMAN GAZETESİ RAMAZAN'A HAZIR!

Zaman Gazetesi okurlarını yine şok etti. Geçtiğimiz Nisan ayında Zaman ve Yeni Şafak Gazeteleri CocaCola'nın reklâmını yayınlayarak okurlarını şok etmişti. Ramazan öncesi Zaman Gazetesi CocaCola ve McDonald's reklamlarını İnternet sitesinde yayınlayarak herkese "pes doğrusu, bu kadar da olmaz" dedirtti.

Zaman Gazetesi okurlarını yine kızdırdı. Geçtiğimiz Nisan ayında Zaman CocaCola'nın reklâmını yayınlayarak okurlarını kızdıran Zaman Gazetesi bu kezde Ramazan arefesinde CocaCola ve McDonald's reklamlarını İnternet sitesinde yayınlaması tepkilere neden oldu.

CocaCola ve McDonald's sahipleri ayrı olsa bile Türkiye her iki marka'da Efes Pilsen'inde sahibi olan Tuncay Özilhan tarafından pazarlanıyor. Ramazan öncesi reklamlarını artıran sözkonusu markalar, İftar ve sahur saatlerindeki reklamlarını özellikle muhafazakar(!) diye kendini adlandıran yayın organlarında yayınlatıyor.


gıda hareketi

İLGİLİ HABER.......

COCA COLA GAZETELERİ ZAMAN VE YENİ ŞAFAK'I BOYKOT EDİYORUZ!


Amerikan emperyalizminin sembol markası ve soykırımcı siyonist işgalcinin en büyük destekçilerinden olan Coca Cola'nın reklamına tam sayfa yer veren Yeni Şafak ve Zaman'a yönelik tepkiler sürüyor.

Tüm dünyada Müslümanlar, yıllık gelirinin bir bölümünü siyonist işgal şebekesine bağışladığını gizlemeyen Coca Cola'yı boykot çağrıları yaparken, Yeni Şafak ve Zaman'ın işgal destekçisi bu markanın tam sayfa reklamını yayınlamaları duyarlı Müslümanları harekete geçirdi.

4 yorum:

  1. Zaman ve yenişafak okurları neden şok olsunlar.Onlar bu gazetelerin ABD sermayesinin poropagandasını yaptığını bilmiyorlarmı?Aptal değillerya...

    YanıtlaSil
  2. Yakışmış!

    YanıtlaSil
  3. Selamun Aleyküm olayın boyutu nedir bilmiyorumda benim bu gazetelerimize başka bir konuda şöyle bir eleştirim olacak.Ramazan ayı geldi sanki bu gazeteler uykuya daldı tüm gazeteler her gün dini bir şey veriyor ve vermeye çalışıyor niye ise bizim tuttuğumuz muhafazakar gazeteler bütün gazetelerden pahalı oldukları halde hiç bir faaliyet yok zaman zaman abone olduğum ve bazı çalışmalarını gerçekten takdir ettiğim gazeteler bu gazeteler birde dini bir kitap vercekleri zaman niye hemen 50 yada 60 kupondan bahsediyorlardan diğer gazeteler ya gazetenin yanında ya 7 kopon ya 10 yada 20 yada 30 kupona veriyorlar kitapları gerçekten benim okuduğum gazeteler olarak bunları burdan kendilerine sormak istiyorum.

    YanıtlaSil
  4. Pensilvanya istemiştir böyle hareket etmelerini. zaten oradan yönetiliyorlar....

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.