[anadoluhaber:35187] Genelkurmay Başkanlığı'na Ait Olduğu İddia Edilen Belge!

 

 

GENELKURMAY BAŞKANLIĞI’NA AİT OLDUĞU İDDİA EDİLEN BELGE!

 

 

            Şu günlerde Genelkurmay Başkanlığı tarafından düzenlendiği iddia edilen bir belge tartışılmakta ülke gündeminde yer almaktadır. Bu belgenin Genelkurmay tarafından hazırlandığı hükümet kanadınca üstüne basa basa kamuoyuna duyurulmaktadır. Böyle bir belge ne yazık ki mevcuttur. Ama Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK.) tarafından düzenlenmediği Genelkurmay Askeri Savcılığı’nın yapmış olduğu soruşturma neticesi açıklanmıştır. Hükümet ısrarla bu açıklamayı yeterli bulmadığını söylemektedir. Eğer Genelkurmay tarafından hazırlandığından eminlerse bunu kesin delillerle ispatlamaları gerekir. Böyle bir delilleri olsaydı muhakkak bunu çekinmeden açıklarlardı.

 

            Gizlilik derecesi taşıyan bir evrak/doküman Genelkurmay veya herhangi bir askeri birlikte hazırlandığı zaman “bilmesi gerekenler prensibine” göre sadece konu ile alakalı personel/birimler tarafından bilinir. Diğer personel/birimlerin böyle bir çalışmadan haberleri bile olmaz. Gizlilik derecesi taşıyan bir evrak/doküman şayet dışarıya basın ya da ilgisiz sivil şahısların eline geçiyorsa o zaman İstihbarat/İstihbarata Karşı Koyma (İKK.)  yönünden ciddi bir zafiyet var demektir. Böyle bir evrak/dokümanı ele geçirip dışarı sızdırmak için içeride pusuda bekleyen art niyetli şahısların bulunduğu gerçeği daha çok tehlikelidir. Ama gözbebeğimiz olan TSK.  böyle bir zafiyete kesinlikle fırsat vermez varsa bile hemen gerekli önlemleri alır.

 

            Şimdi gelelim şu anılan belgeye. Böyle bir belgenin varlığı mevcuttur. TSK.’nın şimdiye kadar duruşu göz önüne alınırsa bu belgenin Genelkurmay tarafından hazırlanmadığı; şer mihraklarca hazırlanıp TSK. tarafından hazırlanmış gibi ortaya sunulduğu düşüncesini daha çok çağrıştırmaktadır. Ülkemiz için en büyük tehlikeyi teşkil eden halen Sayın Başbakanımızın da ‘Eş Başkanlığını’ yürüttüğü ‘BOP Projesi’ dir. Bu projenin malum amacı sözde muharref Tevrat’da vaad edilen topraklarda büyük İsrail’in kurulabilmesi için gerçekleştirilecek planın adım adım uygulanabilmesidir. TSK. bu projenin gerçekleştirilmesinde en büyük engeli teşkil etmektedir.

 

            Yukarıda da belirttiğim gibi TÜRKİYE’yi bu projeye kurban etmek isteyen, anılan projenin uygulanabilirliğini tehlikeye sokmak istemeyen şer mihraklarca hazırlanabileceği en çok ihtimal verilen varsayımı doğurmaktadır. Esasında bu yürütülen oyun yeni değildir. Eskiden beri süregelmekte, oynanmaktadır. Yerli işbirlikçilerin de yardımıyla bu yabancı oyunları ülkemiz için çok büyük tehlike arz etmektedir. Yabancı ajanların ülkemizde cirit attığı bu dönemde daha pek çok belgelerin ortaya çıkması/çıkartılması muhtemeldir.

 

            Şurası  şüphe götürmemektedir ki; yukarıda belirtilen unsurlardan  bu evrak kesinlikle TSK. kaynaklı gözükmemektedir. Ülkemizi bölmek, TSK.’ni gözden düşürmek isteyen içlerinde yabancılarında parmağı olan malum mihraklarca hazırlanabileceği en çok üzerinde durulması/araştırılması gereken bir gerçektir.

 

            Türk Milleti olarak oynanan bu oyunlara karşı çok dikkatli olmalı, birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımızın bulunduğunu unutmamalıyız.

 

Selam saygı ve dualarımla.

 

Yakup MUSA

 

05.09.2009

 


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.