T a r a f s ı z D e ğ i l i z

[anadoluhaber:35189] Türk Silahlı Kuvvetleri'ne Yapılan Eleştiriler

TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ’NE YAPILAN ELEŞTİRİLER

 

 

 

         Son günlerde bazı hükümet yanlısı, ABD, AB, israil güdümlü basın ve televizyon kanalları Türk Silahlı Kuvvetleri’ne karşı oldukça dozu aşan eleştiri, yazı, haber yapma yollarına gitmişlerdir.

 

Tecrübesiz bir subayın yapmış olduğu dört askerin hayatına mal olan büyük hatayı fırsat bilip defalarca yazmış, çizmişlerdir. Buna başka bir örnek olarak da; Öncü birliğin mayın döşediği, arkada gelen askerlerin mayına basıp beş altı askerin şehit olduğu yazılmış, zaten ordu da bunu üstlenmemiş, mayını koyanların PKK olduğu söylenmişti. Peki bu olayın üzerinden yaklaşık 3 ay geçmesine rağmen neden Genelkurmay Başkanı’nın “Açılımı Bölünmez Bütün Çerçevesinde Düşünmek Gerekir” demeci verdiği günün ertesinde üzerinden üç ay geçtikten sonra haber sızdırılıyor. Bundan iyi niyet aranması mümkün değildir. TSK.’da köstebeklerin bulunduğu, istihbarat yönünden daha dikkatli olunması için gerekli önlemlerin Türk Silahlı Kuvvetleri’nce alınacağına güvenimiz tamdır. Bu haberi okuyan halkımız; Türk Silahlı Kuvvetlerini kendi mayınıyla kendi askerini öldüren ve suçu da PKK’ya atan yalancı durumuna getiriliyor, öyle gösterilmek isteniyor. TSK.da görevli personeli aciz, eğitimsiz, bilgisiz bir durumda oldukları halka lanse ediliyor.

 

Dört şehidin verildiği üzücü olayın arkasından 30 AĞUSTOS Zafer Bayramı davetine Genelkurmay Başkanlığı’nın Cumhurbaşkanını eşsiz davetiye vermesini eleştiren malum sözde basın sözü hemen “4 şehit verildiği günde acaba askeri hizmette nerede yanlış yapıyoruz? Nerede hata ediyoruz? Sorgulaması yapılacağına)” getirerek Türk Silahlı Kuvvetleri’nin açığını, hatasını arıyorlar. Doğruluğu şüpheli haber/belgeleri de kaynak gösteremeden yayınlamaktan çekinmiyorlar. Askeri ve sivil savcının sahte dediği “İrtica Eylem Planı” belgesini hala gündemde gerçekmiş gibi tutmaya devam ediyorlar. Bu kadar husumet neden oluşuyor? Adeta ordunun en ufak bir açığını arıyorlar. Resmen yazılarında; “güneydoğuda güvenliğin olmadığını, bunun sebebinin PKK’lı teröristler olduğunu görmemezlikten gelen ordunun, hükümetin cesaretle, ülkeye çok faydalı(!) Kürt Açılımı” adlı adımı beğenmiyor” diye sözde malum basın eleştiriyor.

 

Ülkede büyük bir orduyu yıpratma operasyonu şimdiye kadar Cumhuriyet tarihinde görülmemiş bir şekilde devam etmektedir. Bu yıpratma operasyonunun dış mihraklarca düzenlenebileceği ihtimali büyüktür. Zayıf bir TÜRKİYE meydana getirmenin yolu orduyu zayıflatmaktan, halkın gözünden küçük düşürmekten geçmektedir. Her zamankinden daha çok uyanık, dikkatli olmalıyız.

 

Halkımızın gözbebeği Türk Silahlı Kuvvetlerimize karşı oynanan bu oyuna halk olarak gelmeyelim. Bilelim ki zayıf bir ordu bizi emperyalistlerin kucağına atacak, bağımsızlığımızı kaybetmemize neden olacaktır.

 

Selam, saygı ve dualarımla.

 

Yakup MUSA

 

05.09.2009


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.