T a r a f s ı z D e ğ i l i z

[anadoluhaber:35248] Siyaset Oyunu

Halkımız ve aydınlarımız sürekli taraf oldukları ve anlamak amacı ile objektif ve dışarıdan bakamadıkları için bir türlü siyaseti gerçek anlamı ile anlayabilecek düşünce kapasitesine erişemiyorlar. Batılıların oynamamız için özel olarak kurgulayıp hazırladıklar siyaset kum havuzunun kumlarında oynamaya devam ediyorlar. Kumda yapılan güreş ve boğuşmaları da siyaset zannederek aslında siyasetçilik oynamaya devam ediyorlar.

Yazışmalardan birinden bir alıntı.


Onun için makbul olan ABD devletine en iyi hizmet edendir. Gerisi hikaye müslüman mış hristiyanmış çok önemli değil amaçları belli cennet krallığını kurmak. Ayrıca bir kişinin özel yaşantısında türbanı takıp veya takmıyorsa kendisinin özgür seçimidir. gülçin benim eşim türbanlı değil yani müslüman olmuyor mu  o zaman teröristte değil getirdiğin düşünceye bak.

Ozaman sana soru merve kavakçının TBMM taktığı türban ABD hangi müzede sergileniyor.
adamlar islamiyetin içini boşaltıyor sizin tartıştığınız şeye bak
.

 

Evet gerçekten bizi biz yapan tüm değerlerimizin tamamını ve dinimiz İslamiyetinde içini boşalttıkları doğru. Ama bu oyunu onlar oynamıyorlar. Onlar Yazıyor ve bizim ülkemizde bizlere rolleri dağıtıp kendimize oynatıyorlar. Zaten Siyaset de işte budur. Kendisi Asker kullanmadan işgal etmek ve işgali sonsuza kadar işgal edilen ülke halkının kendi askerlerini kullanarak sürdürmek üstelik tüm masrafları köle olduğunun farkında olmayan o ülkenin halkının kendilerine ödetmek sureti ile ayarlıyorlar. Ayrıca işgali kendi kendilerine uygulayan ordularının ihtiyacı olan silah araç gereç giyim yiyecek gibi her şeylerini de oyun kurucu gizli işgalciden satın almak şartı ile işgali uyguluyor ve yer altı zenginliklerini araştırma işletme haklarını bile kendileri alıp yerli halkı köle olarak çalıştırıyorlar. İşte anlayamadığımızda bu, bunu nasıl yapabiliyorlar.. Batı CHP’yi NATO ya bağlı orduyu ve ordunun emrindeki yüksek yargıyı köle muhafızları olarak kullanıyor. Ve milletimizi bu guruplar üzerinden kimsenin farkına varmadığı bir şekilde esir ediyor. Onlara kölelerini kırbaçlatmak anlamında Kuranlarını, imanlarını, başörtülerini, yasaklıyorlar. Bunun içinde köle muhafızları olarak kullandıklarına meşruiyet kazandırmak içinde sahte tehlikeler örgütleyip iç savaşlar çıkarıyorlar. Hizbullah Aczimendi. PKK. DHKP-C, Komünistler vs.

Bu sayede kanunları işlemez duruma getiriyorlar. Müslüman Türk milletini dinlerinden taviz verip efendilerine itaate razı olmadıkça memuriyeti, iş bulmayı, ekmek yemeyi, terfi etmeyi imkânsızlaştırıyorlar.

Kölelere has bir itaat alıştırmak ve her şeylerini kayıp etmiş ve teslim olmaktan başka çaresi kalmamış bir duruma düşürmek içinde işlerinde barına bilmeyi bile sadece rüşvet almak haram yemek ahlaksız olmak eşcinselleşmek gibi kendileri için tehlike olan milli kültüründen sonsuza kadar kopmak şartları getiriyor Yavaş ısınan suda kurbağa haşlaması taktiği ile planlarını uyguluyorlar.

Fil avcılarına has bir eğitme ve teslime zorlama taktiği uyguluyor.

 

Fil avcılarının vahşi fil evcilleştirme ve eğitme sistemi.

Önce özet. Fil avcıları bir çukur kazıp üstünü gizlerler. Fil içine düşünce çıkamaz siyah giysili kötü adam arada bir gelip döver ve işkenceler yapıp gider. Birkaç gün sonra beyaz elbiseli bir adam ortaya çıkar. Sanki siyah adamdam korkuyor da saklanıyor gibi arada bir gelip fili sever ve yiyecek getirip dost olur.Sonra iyi adan çukurun kenarına bir yokuş yapacak şekilde toprağı kazar ve fili kuyudan çıkarı. Vahşi fil artık iyi adamın peşinden ayrılmaz ve iyi adamın kölesi olmuştur. Ne derse yapar. O adamda filin seyisi olur. Fil asıl sahibin kim olduğunu asla bilmez ve kötü siyah adamında iyi beyaz adamında aynı patrona çalıştığını asla anlayamaz.

 

Şimdi bunu siyaset olarak uygulayarak, batılı patronun biz vahşi filler gibi halkımızı çukura düşürmesi ve kurtarmasına bakalım.

Önce Filleri içine düştüklerinde içinden çıkamayacakları derin çukurlar açıp üzeri sazla samanla kapatılıp tuzaklar hazırlıyorlar. Filler tuzağa düştüğünde iyice güçten düşene kadar yiyecek verilmiyor. Sonrada Fil avcı ve tacirlerinin seçilmiş kötü adamları gelip pek az yiyecek veriyor ama filleri sürekli acımasızca dövüyorlar ve acımasızca işkenceler uyguluyorlar. Tıpkı Bizim, CHP Ordu ve Yargının koydukları yasaklar, işten atmalar okuldan atmalar memuriyete sokmamalar vs ile millete sürekli işkence etmeleri gibi durmadan yenilerini icat ettikleri işkenceler.

Sonra fillere acıyıp onları oradan çıkarmak isteyen gönüllüler olursa onlarıda yakalayıp şiddetle cezalandırıyorlar ve sabuka kaydına tabi tutup gözetim altında bulunduruyor yada icabına bakıyorlar. Refah Partisi, BB Partisinin genel başkanları gibi kimini zindanlarda eğitiyorlar kiminede kayıp trilyon dosyası asıp çok konuşma sus diyorlar. Erbakan Muhsin Yazıcı oğlu ve CB.mız Abdullah Gül gibi. Tabi daha bazı adlarını bile duymadığımız  bir köşede öldürülen devlet adamlarımız ve memurlarımız ya da işlerinden atılan subay memur vs. (Eşref Bitlis ve ekibi gibi.

Sonra yine filleri kurtarmak isteyen ve kafası çalıştığı için siyaseten bu işi halletmeye çalışan kişilerden bazılarını cezalandıracakları Erbakan, Muhsin Yazıcıoğlu vs. gibileri harcarken içlerinden kendilerince elverişli gördüklerinin de içlerinden bazılarını seçip şiir okudu falan diye hafif cezalara çarptırıyor ama artık muhtar bile seçilemez hale getiriyorlar. Tayyip Bey, Arınç, Abdullah Gül vs, gibi sonra önce onları içine düşürdükleri muhtar bile seçilemez kuyusundan çıkarıp, onlara tıpkı onlar gibi çukura düşen fillere çok acıdıklarını  kendilerinin zaten hayvan haklarını da koruduklarını falan anlatıp zavallı fillere ölmemeleri için yiyecek falan vermelerine ve kuyudan çıkarılmalarında kendilerine yardımcı olabileceklerini söylüyorlar.  

Sonrada aslında kendi kontrollerine alınmış adamları olan kötülere de yalandan bağırıp çağırıp ayıp değil mi bu kadar hayvan haklarına aykırı davranılmaz ki şeklinde karşı çıkıp İyilerin filleri dayaktan kurtarmasına ve beslemelerine yardımcı olacaklarmış gibi davranıyorlar. Genellikle taraflardan kimse (tabi içlerindeki ajanlar hariç) konu mankeni olarak kullanıldığının farkına varmıyor. Ve dengeleri kuruyorlar. Ancak Filleri kurtarmak isteyenlerin aşırı kuvvetlenmelerini ve diğer gruplardanda destek sağlamalarına sebep olabilecek dini yönlerinden dolayı kontrolden çıkabilecekleri endişesine karşıda Irkçıları yedek sahada tutup bu büyüyerek güçlenmeyi önlüyorlar. MHP ve DTP gibi. Dedik ya kimse konu mankeni olduğunu bilmeden herkes içtenlikle kendine çalışıyor.

Ama herkesin içinde Fil avcı ve tacirlerinin bir miktar kendilerine sadık adamları da daha önceden yerleştirilmiş olduğundan aslında ters giden bir şey olursa diğerleri ile dengeleyip dengeleri koruyorlar. Sonunda İyiler çok uzun bir uğraş olan fillerin düştüğü çukurların yan tarafını kazarak bir yokuş yapıp filleri düştükleri kuyudan çıkarmak için canla başla çalışıyorlar. Kötüler eğer filler kuyulardan çıkarsa onlara kötülük yapmak işinin sona ereceği ve kendi pozisyonlarını kaybedeceklerini mesela ekmek paralarını yada avantalarını kaybedeceklerini düşünerek yokuş yol yapmaya çalışanlara bir sürü engeller çıkarıp kavgalar ediyor yada kazılan yokuşu belediye mahkemesine (AYM) götürüp yeniden kapattırıyorlar. 

Yokuştan milleti filler gibi kurtarmaya çalışanlar. AKP gibi.

Yokuş kazmaya, engel olanlar CHP ordu ve Yüksek yargı gibi bu çalışmaya engel olmaya çalışıyorlar. Bana da bir iş verin ne olursa yaparım abi diye ortalık da dolaşanlar MHP ve DTP gibi aralarında didişirken. Onları da arada denge unsuru olarak kah o tarafa kah bu tarafa karşı dengeleri bozmak ve sağlamak da kuvvetlenen tarfın gücünü kırmakta kullanıyorlar. Fil avcı ve tacirleri de o filler çıkarılınca nerde çalıştırılacaksa oraları kiralıyor ve kumpanyalarının mevzuatı ile meşgul oluyorlar.

Anlamayan varsa bir daha sonra bir daha okusunlar. Hala anlayamadılarsa zaten oyunu kuran anlaşılsın diye değil kimse anlamasın diye kurduğu için anlayamadıklarını anlasınlar şimdilik savunma hatlarından çıkıp bana saldırmasınlar. Buda şimdilik idare eder. 

A.D.Şimşek

 


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.