[anadoluhaber:35289] Avrupa Birliğinin İç Yüzü

 
AVRUPA BİRLİĞİNİN İÇ YÜZÜ

 

 

            Adı Avraam BURG. Yahudi dünyasının önemli isimlerinden. İSRAİL Parlementosu Knesset’in ve Dünya Yahudi Ajansı Sohnut’un başkanlığını yaptı. İSRAİL’in ulusal liderlerinden birisi.

 

            İSRAİL’de yayınlanan bir gazeteye açıklama yapmış, ben TÜRKİYE Yahudilerinin yayın organı olan Şalom’dan aldım.

 

            Açıklamasında çok önemli ayrıntılar var. Birincisi, Avrupa Birliği’ne ilişkin önemli bir açıklama.

 

 

            Bakın ünlü Yahudi siyasetçi Avraam BURG ne diyor:

 

            “Avrupa Birliği Tevrat Kaynaklı bir ütopyadır. Birliğin ne kadar zaman sonra sağlanabileceğini bilmiyorum. Ama tümüyle Yahudi temellere dayandığı kesin”

 

            Hukukta bir tabir vardır; “En kuvvetli şahitlik, hasmın şahitliğidir” Bu şahitliğin üzerine başka ayrıntılar da ekleyebiliriz.

 

            Avrupa Birliği’nin 12 yıldızlı bayrağını Paul LEVİ adındaki Musevi asıllı bir BELÇİKALI’ya ait olması, 12 Yıldız’ın da İSRAİL’in dünyanın çeşitli bölgelerine dağılmış İSRAİL’in 12 kabilesini simgelemesi gibi…

 

            Avrupa Birliği Hıristiyan-Yahudi işbirliğinin en büyük örneklerinden birisidir. Ortak düşmanları ise İslam Dünyasıdır. Hasmın şahadeti de ortadadır.

 

            En büyük garabet ise başta AKP olmak üzere TÜRKİYE’deki siyasi partilerin bir çoğunun böyle bir Avrupa Birliği’nin kapısında yalvararak beklemeyi marifet sayması bunu halka gene marifetmiş gibi göstermesidir.

 

            Ama başka açıklamaları da var Avraam BURG’un. Hem de bizece çok daha önemli.

 

            İSRAİL öldü! diyor BURG. “Henüz haberi bize ulaşmadı ama ne yazık ki öldü.”

 

            İSRAİL’in artık bir Yahudi ülkesi olmadığını söylüyor ve İsraillilere kendisinin yaptığı  ikinci bir ülkenin vatandaşlığını almalarını öğütlüyor. Kendisi de Fransız vatandaşlığını almış.

 

            Tarihe uzun bir bakış açısıyla baktığımızda  1897’deki Birinci Siyonist Kongre’de 100 yıl içinde İslam’ı yok etmeyi planlamışlardı. Tam tersi oldu. Yok etmek istedikleri İslam, Avrupa’yı fethetti. 1997’de Prof.Dr. Necmettin ERBAKAN’ın başkanlığında aynı yerde Avrupa Müslümanları İşbirliği toplantısı yapıldı. Belki biz anlamadık ama onlar bunu çok iyi anladılar.

 

            Mücadeleye tüm Müslümanlar devam etmelidir. Ancak dünya barışı böyle sağlanabilir. Tüm Müslümanlar bu anlatılanlardan kendilerine vazife çıkarmalı tavırlarını ona göre almalıdırlar.

 

Selam saygı ve dualarımla.

 

Yakup MUSA

 

10.09.2009


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.