T a r a f s ı z D e ğ i l i z

[anadoluhaber:35380] MERSİN DEMOKRAT PARTİ İL BİNASINDA BAYRAMLAŞMA ESNASINDA BURAK CANLI ÇARPICI AÇIKLAMALARDA BULUNDU!

Bugün Demokrat Parti (DP) "eski adı DYP Doğruyol Partisi olan" Mersin İl Binasında Bayramlaşma esnasında 29 Mart Yerel Seçimlerinde Mersin Toroslar'dan Belediye Başkanlığına aday olan Avukat Burak CANLI söz almıştır. Sayın Avukat Burak CANLI bir Partinin amaçlarını şöyle sıralamıştır.
 
1- Ekonomik unsurlar diğer unsurların üzerindedir. Bir parti İş, aş, kira, borç, banka, yemek, içme, masraflar, geçim derdi, işçi hakları, çifçinin sorunları, ithalat, ihracat, vergiler, cezalar, bağışlar, alım gücü, kadınların ülkemizde ki durumu, çocukların ülkemizdeki sorunları, yaşlıların karşılaştığı durumlar, engellilerin (Özürlülerin) hayata katılışında iyileştirmeler, ülkemizdeki tarihi yapıların durumu, sanata ve spora yapılan harcamalar, vatandaşlarımızın adliyelerde ve diğer resmi binalarda karşılaştığı durumlar, insanların hastanelerde ne gibi iyileştirmeler istediği, üretimin durumu, mesleki sorunlar, sendikaların, esnaf odalarının, diğer sivil toplum kuruluşların durumu, sanayileşme, turizim gibi durumlarla ilgilenmelidir.
 
                                  Bir parti ırkla, dinle, ideolojiyle zaman kaybetmemelidir. Bu yukarda sayılan ve daha sayılamayan pek çok konu tamam olmadan diğer konularla uğraş vermek ihanettir. Bu ihanet ceza kanunlarında veya Anayasamızda yerini almamış olabilir. Önemli değildir. İnsana ihanettir. Dünyaya ihanettir.
 
                                  Sevgili arkadaşlar bizler yolumuzu çizerken, hizmeti politikamız edinmeliyiz. Kendimizi bir baba, bir anne, bir çocuk, bir polis, bir asker, bir avukat, bir doktor, bir işsiz, bir borçlu, bir zengin, bir banka, bir kasap, bir bakkal, bir hipermarket, bir öğrenci, bir hasta, bir ölü, bir kadın, bir erkek, bir nene, bir dede, bir gözü görmeyen kişi, bir ayağı yürümeyen kişi... gibi düşünmemiz ve hizmeti o derecede kusursuz, hatasız, etkin, hızlı ve gerektiği gibi vermemiz gerekmektedir.
 
                                   Bugüne kadar tüm bu söylenenleri başarabilmiş bir Parti bulunmamaktadır. Kişiler bazında başarılardan başarıya koşulmuş olduğu doğrudur. Bu kişilerin belki bizler isimlerini saymaya kalksak onunu yirmisini anca sayabiliriz. Oysa bu kişiler o kadar çoktur ki inanamazsınız. Sevgili arkadaşlar dönüp şöyle bir babanıza bakın. Annenize bakın. Yavrunuza bir bakın. Eğer bu kişisel başarıyı onda hissedebiliyorsanız ne mutlu size...
 
                

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.