Erdoğan'a yine YAHUDİ TUZAĞI!


Yahudi'nin fendi Erdoğan'ı bir kez daha yendi.

Başbakan Erdoğan'ın Amerika temaslarına en sert tepki MHP Genel Başkan Adayı Ahmet Reyiz Yılmaz'dan geldi.. Başbakan Erdoğan'ın temaslarını "Anlamsız ve Boş" olarak niteleyen Yılmaz, "Yahudi’nin fendi Erdoğan’ı bir kez daha yendi. Olay budur. Amerikan Yahudileri Erdoğan ile ping-pong topu gibi oynuyorlar." dedi.

İşte 3 Hilal 3 Makam değişim Hareketi lideri MHP Genel Başkan Adayı Ahmet Reyiz Yılmaz'ın Başbakan Erdoğan'ı topa tuttuğu o açıklama;

Amerika da İlk görüşme Yahudilerle merak etmeyin son görüşmede Yahudilerle olacak. Yahudilerden gelen açıklama One Minute’u unuttuk. Bunlardan sonra kim olsa unutur;
Kürt Açılımı ile doğuda mesafe aldılar, Doğuda Kürt isyan hazırlığı tamamlanıyor. Ermeni Kapısını açtırarak, İran’a karşı Ermenistan’ı üs haline getirip, Türkiye’yi karasal geçiş yolu yaptılar.
Güney Doğuda Mayınlı arazilerin kendi ellerine geçmesinin alt yapısını sağlayan tasarıyı hallettiler
Silah ihalelerini alıyorlar, Enerji hattını hallettiler..
Türkmenleri katledip Musul Kerkük ve Telafer Kürtleştiriliyor.
Tzipni Livni Kürt gazetelerine, Kürtler bizim stratejik ortağımızdır diye demeç veriyor. Biri de çıkıp sormuyor, Dedelerini Kürtler mi kurtarmıştı da? Birden bire stratejik ortak oldunuz bu Kürtler ile.

ONE MİNUTE'U UNUTMUŞ UYANIK YAHUDİLER

İşte Yahudi mantığı ile Erdoğan mantığı arasındaki fark.Yahudiler Erdoğan one minute dedi diye, neler elde ederek sonuç alıyor ,bizim sahte kabadayı da sadece avuç yalıyor.Sen gel baş et bakalım nasıl baş edeceksin bu kafa ile.Millette bu adamı hava alanın da kahraman ilan ediyor.Yukarda ki tavizlere bakın bakalım one minutten sonra halkının menfaatleri için gerçek kahraman kimler.Yazık millete.

Başbakan göreve gelmeden önce bisküvi satmak yerine benim yanımda 2 yıl staj yapsaydı, Yahudiler onu bu kadar kolay kandıramazdı.En azından satış yerine pazarlık kabiliyeti gelişirdi.
Bu kadar tavizi sen Yahudilere vereceksin adamlarda karşılık olarak one minutu unuttuk diyecekler.Ne ticari zeka ama? Sen bu tavizleri verdikten sonra değil one minute adamlara yüz kere de minute deseydin unuturlardı merak etme.

Bu Millet ve Erdoğan’a oy verenler Başbakanın Amerika’daki çocuklarının durumunu ve Erdoğan’ın bitmeyen Amerikan Yahudileri aşkını sorgulamalıdırlar.

haber form

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.