Karşılıklı kadeh kaldırdılar.


Başbakan Erdoğan`ın Obama`nın korumaları ile yaşadığı skandalın ardından Başkan Obama, bakın Erdoğan`ın nasıl gönlünü almaya çalıştı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın ABD`deki temasları sürüyor. Önceki gün yaşanan Recep Tayyip Erdoğan’ın korumaları ile ABD Başkanı Barrack Obama`nın korumaları arasında yaşanan gerginlik sonrası Başbakan Erdoğan, güvenlik gerekçesiyle eski ABD Başkanı Bill Clinton tarafından organize edilen Clinton Küresel Girişimi`nde yapacağı “G-20 Zirvesi ve Küresel Etkileri” konulu konuşmayı iptal ederek ikamet ettiği Plaza Oteli`ne geri dönmüştü.

TAKE IT EASY BROTHER*
Yaşanan bu gerginlikle ilgili karşılıklı yapılan açıklamalar sonrası ilişkiler normale döndü. İşte bu skandal sonrası Başbakan Erdoğan, diğer liderlerle birlikte BM Genel Sekreteri`nin verdiği yemeğe katıldı. Erdoğan ve Obama yaşanan skandal sonrası bir aradaydı. ABD Başkanı Obama, aynı masada oturduğu Erdoğan`la karşılıklı kadeh kaldırdı. Obama ve Erdoğan`ın karşılıklı kadeh kaldırmış halleri akıllara TAKE IT EASY BROTHER* sözlerini getirdi.


Obama kadehi kaldırırken Erdoğan`a bu sözleri söyler gibiydi.

obama.jpg

*Takma kafana birader


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.