T a r a f s ı z D e ğ i l i z

.:: Komplo Teorileri ::. Amerika2nın faaliyetleri..Müthiş video..

Amerikan dehşet planları..

Komplo teorileri çoğu zaman siyasi fantezi dünyasının korku filmi senaryoları gibi görülür ve alay konusu edilir. Fakat her şey önce düşgücü ile ortaya çıkıyor. Yabana atmamalı. İnanır veya inanmazsınız fakat özgür düşünce ürünü olduklarına kuşku yok. Ben en çok "Kaynağı kim", birilerinin finansmanı var mı arkasında ona bakarım ama pek de iz bırakılmıyor.

İŞTE YENİ BİR ETKİLEYİCİ KOMPLO TEORİSİ-- Aşağıdaki metinler özgün ve tarafıma ait olup, video izlenimlerimi yansıtmaktadır- ama videoda daha fazlası var.

Bugünlerde internette ABD’nin dehşet planlarının senaryo videosu dolaşıyor. Kaynağı sanki ABD muhalefeti imiş gibi gözüküyor. İzleyince  gerçekten dehşete düşmemek elde değil. Çünkü senaryoda yer alan yaşanmış olaylar geleceğe yönelik kurgunun oturmuş bir parçası ve öngörüyü güçlendiriyor.

 ................................................

KUZEY AMERİKA BİRLİĞİ

Videoya göre Kanada, ABD ve Meksika kamuoyundan gizli bir anlaşma yaparak Kuzey Amerika Birliği adı altında birlik oluşturdular, adeta sınırları ortadan kaldırdılar. Yakında bunların dolar yerine ortak para birimleri de olacak. Şimdiye kadar ortaya çıkmamasının nedeni medyanın kontrol altında olması. Gizlenmesinde en büyük neden ABD’yi oluşturan eyalet-devletlerin tebkilerine neden olma olasılığı.
Dolar yerine ABD,Meksika ve Kanada ile birlikte yeni bir para oluştucak. Daha sonra dünyada para birliğine gitme projesi var.
 
 .............................................................

Fanatik dinciliği bilakis Amerika besliyor.

İnsanlara numara verilmesi, bilgi ve varlıklarının kontrol altında tutulması uygulaması yakında bireylere “chip” yerleştirilmesine kadar varacak. Sisteme aykırı davrananların chip’lerinin silinerek kayıtlarının yok edilmesi cezası olabilecek. Üstelik uygulamayı öyle hale getirecekler ki, insanlar Chip’leri kendileri talep edecek.

Bizde de her türlü bilgi ve varlığın kaydedildiği vatandaş kimlik numarası uygulaması da birçoklarında endişe yaratmaktadır. Beteri demek “Chip”ler miş.

...................................................

DÜNYA TEK DEVLET OLACAK

Kuzey Amerika Birliği, Avrupa Birliği, Afrika Birliği ve Asya Birliği şeklinde birlikleri takiben bir Dünya Devleti oluşturularak dünya  kolayca yönetilecek. Böylece tek bir merkezden kontrole alınacak. İnsanların yaşantısına dahi oradan karar verilecek.

Daha neler neler. Hiç de akla aykırı görünmüyor. Şüphesiz ki birey ve ulus özgürlüğünü ayaklar altına alıyor. Videonun kaynağını bilmek isterdim. En azından böyle etkileyici bir yapım ortaya konulduğuna göre kontrole alamadıkları şeyler de var demektir. Durumun o kadar vahim olmadığına işaret.
DAHA FAZLASI VE VİDEOYU İZLEYİN

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.