T a r a f s ı z D e ğ i l i z

[anadoluhaber:36129] UNUTAMAYACAKSINIZ: 1938 - Dersim Katliamı Belgeseli -video-

http://video.google.com/googleplayer.swf?docId=-7893147585919394185
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

1 yorum:

  1. Boyle bir video ve hassas bir konuya yorum yazmak kustahlik gibi gorunse de :

    "Hakikatin hatiri dostun hatirindan ustundur" Hz.Ali (Keremallah-u Veche)Mucibince:

    Aslinda Ingiliz emperyalistinin provokasyonunun kurbani olan Seyh Sait'in yazdirmis oldugu utanc verici mektup herseyi izah ediyor; tafsilata girmek istemiyorum zira insanlik drami yasanan bir mevzuu'da ahkam kesmek objectif olmaz kan dokulmus isyan edilmis demokrasi adina alinan kararlar acilara sebep olmus..

    Sebeb-i Kainaat ; Resul-u Ekrem Muhammed Mustafa (SAS) Mekke'yi kesf ettiginde cumle musrikleri af etmistir.Eger ki zamaninda kurulan yeni devlet Islami suur ile Ehl-i Iman sahibi amirlerin yonetiminde olsa idi eman isteyen asiler af edilir fakat surgun edilirler idi zira Medine doneminde Hendek savasinda musrikler ile isbirligi yapan medine yahudileri(beni nadir kabilesi) muhasaranin bitiminde kaleleri zapt edilmis ve hainlik yapan erkeklerinin kilic tutan elleri kesilip birer deve yukunu gecmeyecek kadar erzak ve aileleri ile medineden ebediyen donmemek uzere cikarilmislardir.

    Dersim isyaninda insanlarin mecburi goc'e tutulmalari normaldir .

    Dinimizde Ulul Emr'e itaat mevhumu vardir.Ingiliz kafirinden yardim isteyen bir muslumanin ozellikle iddia edildigi uzere (videoda adi gecen Kureysan (!) asireti gibi veya Seyyit(!))
    Peygamber neslinden geldigini iddia eden alevi ,namazsiz abdestsiz sunnet'e uygunsuz bir guruh'un ne kadar masum oldugu ,onlara bu zulum'u(silahsiz sivil halk)reva goren devlet yetkililerinin isi Muhakeme-i Kubra'ya kalmistir..

    Yeni yetme emperyalist usaklari boluculer; medya ve isbirlikci hainler, orhan pamuk gibi aydinlar(!) vesilesi ile Vatanimizi peskes cekme de yarismaktadirlar.

    Video 'da verilmeye calisilan mesaj duygu somurusunden oteye gecmemektedir zira Seyh Sait'in Ingilizlere gonderilmek uzere Fransizca yazdirdigi mektup uzerinde izahat yapilmamistir,mektup yazilma sebepleri kafir gucleri ile daha once yapilmis olan hic bir gorusmeden bahsedilmemektedir ,sizlerinde musahade edceginiz gibi hakikaten iptidai bir ortamda yasayan bu halk fransizca mektubu kime yazdiriyor; bir ihtimal yorede halen yasamakta olan ermeni hainlerinin bir oyunu oldugunu zannediyorum cunku ermeniler daha onceleri fransizlar ile flort etmislerdi ...

    Hulasa-i kelam ;kafir ile dost olmak onlardan medet ummak ve Ulul Emr'e itaat etmemek insani bedbaht eyler,yerinden yurdundan ,canindan eyler.

    Herseyin en dogrusunu Allah-u Teala Ve Tekaddes Hazretleri bilir..

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.