T a r a f s ı z D e ğ i l i z

[anadoluhaber:36992] Tarihi bir süreç yaşıyoruz. Akla kara ortaya çıkıyor

Üzerinden 12 Eylül Darbesi geçmiş solcular, Ergenekon sürecine destek verecekleri yerde ‘Efendim bu tasfiye Amerikan işi. Amerika Türkiye’de şimdi bir polis devleti kurmak istiyor’ takıntısını kırık plak gibi tekrarlıyorlar.
 
Üzerlerinden 28 Şubat Darbesi geçmiş bazı dindarlar Ergenekon sürecine destek verecekleri yerde ‘Efendim bu sürecin senaryosu iktidara ait değil. Arkasında ABD, onun da arkasında Siyonizm var’ diyorlar.

Kendi insanımızın bir şeyler yapabileceğine dair inancını yitirmiş vaziyetteler.Her şeyin ardında Amerika ve Siyonizmi aramak hayat tarzları haline gelmiş.Uzaya araç göndersek bunun da arkasında Amerika ve Siyonizmi arayacak kadar özgüvenlerini maalesef yitirmiş durumdalar.
 
Kendi ayak seslerini duymayan yegane ülkenin insanları haline gelmişler
 
Kaldı ki kırmızı bültenle aranan bir şahıs yakalandığında mağdur yakınları olarak  buna mı sevineceğiz yoksa yakalayanın etnik kimliğinin arkeolojik kazısına mı dalacağız?
 
Esasen bazıları kendilerinin yapamadığı şeyleri mevcut iktidarın yapmasından kaynaklanan kozmik bir kıskançlık içindeler.
 
Gizli yönetimlerin kozmik odasında zehirlenmiş kesimler açık havanın oksijenini bir türlü solumak istemiyorlar.
 
Nitekim Milli Gazete yazarı Abdülkadir Özkan da dünkü yazısında bu ruh halini şu ifadelerle eleştiriyordu:
 
“İktidara muhalif olunabilir. Biz de muhaliflerdeniz. Ancak, yaşanan süreç Başbakan tarafından, "Tarihi bir süreç yaşıyoruz. Akla kara ortaya çıkıyor" şeklinde değerlendiriyorsa sırf muhalefet olsun diye bu sözleri gırgıra almak sanıyorum en hafif ifadesiyle ciddiyetsizliktir. Yaşananları tarihi bir süreç olarak değerlendirmemek mümkündür, ancak şimdiye kadar hiç yaşanmamış olayların yaşandığını görmek için fazla bir zekaya ihtiyaç yoktur. Normal zeka düzeyinde olan herkesin görebileceği gelişmeler olmaktadır.”

Her türlü derdin devası var.Lakin Celladına meftun olanların tedavisi yoktur.


Analitik Bakış


--
Türk Milletinin üzerine çökmüş karabasan giderek çözülmekte ve zayıflamaktadır. Hainlerin planları bozulmakta, figüranları sürekli açığa düşmektedir. Milletin rağmına sürdürülen derin yolculuk sona yaklaşmıştır. Millet artık egemenliğine, iradesine sahip çıkmaktadır.
Türkiye, eğer Türkiye'nin omurgasını çökerten, elini kolunu bağlayan, tarihî yürüyüşünü sona erdiren ve sadece laik küresel sistemin çıkarlarını korumaktan başka hiçbir iş yapmayan bu hastalıklı, marazî, şirret, ilkel çetelenme yapılanmasını çökertemezse, tasfiye edemezse, Türkiye tasfiye edilmiş olacak. Leş kargaları kapıda bekliyor...
-------------------------------------
http://dava-vatan.blogspot.com/

--
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
 
Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com
 
Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.