T a r a f s ı z D e ğ i l i z

[anadoluhaber] ek gelir

Şu anda her ne olursanız olun ister bir doktor, bir öğretmen, bir avukat, bir hemşire, bir ev hanımı, bir sekreter, ne iş yapacağına karar veremeyen bir emekli, bir mühendis, geliri yetmeyen kamu görevlisi ya da bir oto tamircisi, belki de kriz nedeni ile işini kaybetmiş bir işsiz, belki de kredi kartı borcundan bunalmış bir arkadaşımızsınız.. Sermayesiz, risksiz, zaman ayırabileceğiniz kadar çalışabilmenin, daha iyi ve daha kolay bir yolu olabileceğini mutlaka düşünmüşsünüzdür.
 
www.finansalzenginlik.com  web adresimizi ziyaret ederek sermayesiz,risksiz, sağlıklı ve varlıklı yaşamak ve gelirinizi miras olarak bırakma konusunda yapacağımız canlı sunum için kayıt yaparak bilgi edinebilirsiniz. Bu sunumu mikrafon ve kameraya gerek duymadan evinizden,işyerinizden bulunduğunuz her ortamdan izleyebilirsiniz.
 
Güzel bir gelecekte görüşmek dileğiyle... 
www.finansalzenginlik.com
 
 
Saygılarımızla...
Sevil - Mehmet DÜRSER
 
0532 668 24 22
0533 643 10 09
--

--
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
 
Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com
 
Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.