T a r a f s ı z D e ğ i l i z

[anadoluhaber] Filistin ve Gazze Sorunumuz!

FİLİSTİN VE GAZZE SORUNUMUZ!

 

 

 

            GAZZE’li Filistinliler şu günlerde büyük bir imtihan içerisindeler. Düşmanları çok büyük ve kalabalık. Hele şu günlerde çokça kullanılan “Orantısız Güç” tam bir örneğiyle sergileniyor. Taşa karşı; top, füze, bomba neler var kim bilir birde anlamını tam çözemediğimiz hadi misket bombası yetmezmiş gibi aslında çok güçlü bir silahtı, birde başımıza Fosfor ‘(Kimyasal Simgesi P) çıktı. Kısacası tam teçhizatlı bir orduya karşı müdahale edilmektedir. Siyonistler süper silahlarla GAZZE’ye tüm güçleriyle saldırmaktadır.

 

            Kullandıkları uçaklar  F-16. Bu güçlü uçak/silah yaptığımız askeri anlaşma gereği KONYA’da eğitilmiş olan pilotları  Müslüman GAZZE’lilere ölüm yağdırıyor. Bu anlaşmaya imza atanlar bu kadar büyük bir vebalin altından kalkabilirler mi? Bu anlaşmayı da İSRAİL’e giderek imzalayan Genel Kurmay İkinci Başkanı Orgeneral Çevik BİR’dir. Anlaşma tarihi de 23 ŞUBAT 1996 tarihinde imzalanmıştır. Daha sonrada ERBAKAN Hükümeti kurulmuş, aynı tarihte ülkenin Cumhurbaşkanı Sayın Süleyman DEMİREL, Başbakan Tansu ÇİLLER, Dışişleri Bakanı da Sayın Deniz BAYKAL’dır. Sayın ERBAKAN bu belirtilen tarihten tam 4 ay sonra 28 HAZİRAN 1996‘da  Başbakan olabilmiştir. O dönem iktidara gelen Refah Partisi’nin milletvekilleri bu konuyu/sorunu meclise taşımışlar, en ağır bir şekilde eleştirmişlerdir. Görüldüğü üzere  Sayın ERBAKAN bu tür suçlamadan muaf tutulmuş  olur. Bu çirkin anlaşmayı Sayın ERBAKAN Hocanın üzerine atanların lütfen anılan tarih ve olayları bir yere not etmelerini tavsiye edeim.

 

            Konumuzdan uzaklaşmayalım; Katil Siyonist İSRAİL’in niyeti tamamen Hamas ileri  gelenlerini öldürmek, FİLİSTİN’in kurtuluşunu sağlayacak olan kurumları yok etmek, bu esnada elinden geldiğince Müslüman kanı akıtmaktır. Buna birde kılıf bulmak lazımdı. O da FİLİSTİN’li kardeşlerimizin evde ürettikleri roketleri göndermeleri Siyonistler için savaş nedeni olmuştur. Üstelik bu silahların o kadar da yıkıcı tahribat güçleri yoktur. Sebep olayı; katil Siyonistler sebep olarak görmüşler, aradıkları fırsat ellerine geçmiştir.

 

            Bu harekat/katliamı; ABD, ÜRDÜN ve özellikle MISIR’da biliyorlardı. Bunlar nasıl Müslüman ülkeler. Kafirlerle iş birliği yapıyorlar. Ayet-i Kerimede de buyurulduğu  gibi kim hangi kavimdense, o kavme yardım ediyorsa, işbirlikçilik yapıyorsa kıyamet gününde aynen onlarla (kafir dostlarıyla) haşr edilecektirler. Eğer bu meşhur Ayet-i Kerime’yi bilmiyorlarsa öğrenmelerini tavsiye ederim. Yapılan katliam harekatından daha önce Siyonist katiller TÜRKİYE’yi de ziyaret etmişlerdir. Benim kendi inancım bu harekattan/katliamdan BOP Eş Başkanı Sayın Başbakan, Sayın Cumhurbaşkanı’nın da haberi olması ihtimali yüksektir.  Haydi Hıristiyan camiasından vazgeçtik de ya Müslüman camiasına ne demeli. İçerisinde Müslümanların yaşadığı ama kanunları Kur’an-ı Kerim olmayan bu sözde Müslüman ülkeler eğer başta MISIR, SURİYE olmasaydı katiyen katil Siyonistler bu cinayetleri işlemeye cesaret edemezlerdi. Sırf MISIR karşı çıksaydı bile bu katliam düzenlenemezdi. Bu harekatın düzenlenmesini ABD, Avrupa, ÜRDÜN ve MISIR kesinlikle biliyordu. Üstelik bu katliamdan önce gelen Siyonist heyet bu harekat hakkında hükümete  kesinlikle bilgi vermiş tabiî ki kendilerini tasdikleyici bir yanıt almış olmalılar ki pervasızca bu cinayetleri işlemeyi göze alabilmektedirler.

 

            Yabancı yayıncılar yapılan katiamları teferruatsız  olarak verip derinlemesine değinmemektedirler. Bu bize AB konusunda dost görülenlerin asıl maksatlarını/niyet ve isteklerini de ortaya koymaktadır. Bundan ders alalım. AB Sevdasından vazgeçelim. Çünkü uygulamaları ortada.

 

            FİLİSTİN’deki Hamas  Partisi % 71 gibi ezici bir çoğunlukla bir seçim kazandı. FİLİSTİN halkı işbirlikçi El Fetih ile bu davanın yürütülemeyeceğini çok iyi anladı. Sandığa de gerekli olan  güvenilen partiyi getirdi. Çok da iyi yaptı. Artık seçmen işe yaramayan, kendisine değilde başkasının emrine göre çalışanları (ABD, AB, Siyonist İSRAİL vb.) İslam düşmanları ile işbirliği yapanları sandıkta silip geçmiştir. Bunu ülkemezde de yaşadık ve aynı durumu yaşayacaklar da var.

 

            Dünyanın efendisi katil Siyonist İsrail ve onun maşası ABD bu seçim sonuçlarından hangi yetki ve hakka sığınarak tanımamışlardır. Seçilen FİLİSTİN’li parlamenterler tutuklanmış, hapse atılmış ve halende içeridedirler. Suçları nedir ki? Katil olmak mı? Zaten ABD bu görevi yeterince yerine getirmiyor mu?

 

            Katil Siyonistler 50 milyar dolara da el koymuşlardır. Cinayet, gasp, hırsızlık, yalancılık her türlü melanet bu Siyonistler de mevcut Bu yaptıklarını hangi yetkiye dayanarak, hangi makam, devlet ve teşkilatlardan alıyorlar? Tabiî ki hiçbir yerden. Sadece ABD uşağı kendisine korumaya devam ettiği sürece bu kanlı cinayetler, gasp ve her türlü kanunsuz durumlar devam edecektir. Siyonist İSRAİL ve ABD’siz bir dünya ne kadar güzel olurdu.

 

            Ayrıca dışarıdan GAZZE’ye gelen yardımlarda sokulmamaktadır. İlaç, para, yiyecek sıkıntısı çeken zavallı kardeşlerimizin bu yardımlarına MISIR ve El Fetih tarafından el konulmuştur. Artık şu bir gerçektir ki, El Fetih kesinlikle işbirlikçi ABD, AB, Siyonist İSRAİL’in işbirlikçisidir. Halkta kendisine sandıkta gereken dersi vermiştir. Bütün yardımlar bu iki sözde devlet ve partiler (MISIR, El Fetih)  tarafından durdurulmuştur. Uluslar arası baskılar sonucu ancak yardımların çok azı yerine ulaşabilmiştir. MISIR, BARAK; Hamas ve taraftarlarını tamamen imha etmeden ve bitirmeden durmayacaklarını FİLİSTİN halkının % 71’inin oylarına rağmen gayet yasal olarak iktidara rağmen bu cinayetleri bitirmeden durmayacaklarını gayet açık bir şekilde izah emişlerdir.

 

            İşimiz oldukça zordur. Tüm dünya Müslümanlarını bu katliamı durdurmaya çağırıyoruz. İstese TÜRKİYE ve Arap ülkeleri ; ABD, Avrupa ve Siyonist İsrail’e rağmen güce yetki ve salahiyete sahiptirler.

 

Selam dua ve saygılarımla.

 

Yakup MUSA      

 

03.01.2011                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.