Av. Abdullah Özbek’ten Paralel Başyüce Haberine Tepki

Bugün Sabah Gazetesi’nin manşetinden verilen “İşte Paralel’in Komuta Konseyi – Başyüceler Şûrası” haberine, Kökler Derneği kurucularından ve Furkan Dergisi Yayın Kurulu üyesi Avukat Abdullah Özbek tepki gösterdi.

Özbek, Üstad Necip Fazıl Kısakürek’in İdeolocya Örgüsü eserinde teklif ettiği sistemin adı olan Başyücelik’in, kökü dışarıda olan bir yapıyla anılmasına tepki göstererek başta Üstad’ın yasal varisleri olmak üzere Büyük Doğu’ya nisbeti olan herkesi bu kumpasa karşı hareket etmeye çağırdı.

 

Avukat Abdullah Özbek açıklamasında şunları söyledi:sabah başyüce 211x300 Av. Abdullah Özbekten Paralel Başyüce Haberine Tepki

 

“Bu haberi yapanların ne kadar teorik altyapıya sahip oldukları anlaşılıyor! Haberi yapmadan önce İdeolocya Örgüsüne bir göz atın sadece. O vakit BAŞYÜCELİK DEVLETİ’nin bir sistem şuuruna sahip alternatif bir yönetim şekli, PARALEL YAPI’nın ise menfaat temelli bir çete olduğunu anlardınız.

 

Bu haber; Üstad Necip Fazıl Kısakürek’in İdeolocya Örgüsü eserinde teklif ettiği sisteme, çürümüş demokrasi karşısında tek teklif olan Başyücelik Devletine olan akışın engellenmesine, bu sebeple İktidarın sistem çıkmazında boğulmasına, BD-İBDA fikrinin, illegal bir yapı olan PARALEL ÇETE’nin tarifinde kullanılarak yasadışı olduğu algısına yönelik büyük bir kumpastır.

 

Her alanda telif kalkanına sarılan Büyük Doğu Yayınları başta olmak üzere Cumhurbaşkanının, Başbakanın ve fikre nisbet kurmuş bütün STK’ların harekete geçmesi ve bu kumpasa mani olmaları gerekmez mi?”

 

Furkan Haber

 

 

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.