Kassam Tugayları: `Yeni Bir Çatışmaya Hazırlıklıyız`

Siyonist işgal rejiminin zindanlarındaki Filistinli tutsakları gerçekleştirilecek yeni bir esir takasıyla özgürlüklerine kavuşturma sözü veren İzzettin Kassam Tugayları, işgalcilerle yeni bir çatışmaya karşı da hazırlıklı olduklarını bildirdi.

Hamas`ın bu akşam Gazze şehrinin doğusundaki Şucaiyye mahallesinde düzenlediği etkinlikte hareketin askerî kanadı İzzettin Kassam Tugayları adına konuşma yapan şahıs, siyonist işgal güçleriyle çatışma konusunda bütün ihtimalleri göz önünde bulundurarak hazırlıklarını yaptıklarını dile getirdi.

İzzettin Kassam Tugayları`nı temsilen konuşan kişi konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Biz İzzettin Kassam Tugayları olarak Gazze`ye yönelik saldırı ihtimallerine karşı tam hazırlıklı durumdayız. İşgalcilerin ani bir dalış fırsatı için kullanabilecekleri en ufak bir vakti onlara vermeyecek şekilde bu hazırlığımızı yapıyoruz."

Konuşmacı, işgal zindanlarındaki tüm tutsakların özgürlüklerine kavuşturulmaları için de mücadelenin süreceğini dile getirerek işgal rejimiyle ikinci bir esir takasının gerçekleşmesi için çalışmalar yapıldığını dile getirdi.

Kassam Tugayları adına konuşan kişi işgal rejiminin Gazze`ye yönelik son saldırısında onun işgalci askerlerine karşı beklemedikleri sürpriz ve çok iyi planlanmış eylemler gerçekleştirildiğini, işgalci asker Şaul Aron`un da böyle bir eylemde esir alındığını vurguladı.

Kassam Tugayları`nın Kudüs`te işgal rejimine karşı gerçekleştirilen eylemleri de takdir ettiğini ve desteklediğini dile getirerek, işgal rejiminin Kudüs`teki aşırılıkları karşısında gözü kapalı kalamayacaklarını söyledi.

Filistin Haber

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.