Siyonist İşgal'e karşı Bıçaklı Direniş

Dün gerçekleşen İki ayrı bıçaklı saldırıda iki Siyonist asker öldürüldü. İlk saldırıda, Tel Aviv'de siyonist bir asker hedef alındı. Saldırıyla ilgili olarak Nabluslu bir Filistinli kadının işgalcilerce gözaltına alındığı açıklandı.


Daha sonra Batı Şeria'da Yahudi yerleşimi Alon Şuvut yakınlarında bir İsrailli kadın bıçaklandı. Saldırıyı gerçekleştirilen kişi ise şehid edildi..

Geçen hafta İsrail polisinin 'kendilerine taşla saldırdığını' söyledikleri Filistinli bir genci şehid etmeleri üzerine Filistin halkı ve işgalci  Terör devleti İsrail arasında gerilim yeniden tırmanmıştı.

Kudüs'te ise  Çarşamba günü tramvay durağında bekleyenlerin üzerine  araç sürülmüş, olayda dört yahudi öldürülmüştü...

Yahudilerin Mescid-i Aksa'da daha fazla ibadet etmesi ve Mescid-i Aksanın yıkılması için yürütülen kampanyanın önemli isimlerinden Haham Yehuda Glick'e silahlı saldırı düzelediği  iddia edilen bir Filistinli geçen ay sonu İsrail polisi tarafından şehid edilmişti..

Filistin'in gerçek sahiplerine karşı katliam gerçekleştiren İşgal devletinin adeta bir mantar gibi çoğalan arabalı saldırılar ile eline bıçak alıp rastgele önüne çıkan siyonistlere yönelik saldırılar karşısında ne yapacağını şaşırdığı belirtiliyor...

Mescidi Aksa'yı ve Kudüs'ü kendi toprağı zanneden terör devleti İsrail'e karşı Müslüman Filistin halkı her türlü silahla direneceğini adeta ilan ve ihtar ediyor..

Anadolu Haber Günlüğü

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.