Metro Turizm tüm dolar hesaplarını TL'ye çevirdi

Metro Turizm Metro Turizm yönetim kurulu başkanı yaptığı açıklama ile yurt içi ve yurt dışı tüm döviz hesaplarını TL'ye çevirdiğini açıkladı.Ayrıca,Metro Turizm "500 dolarını bozdurup makbuzunu gönderen herkese Metro Turizmden bir bilet bedava verecek...

 Feto ile mücadelede iş dünyasından en etkin tavır koyan ve Fetönün himmet adı altında haraç aldığını vermeyenlere emrindeki polis savcı ve hakimler eliyle iftiralarla çeşitli suçlar isnat ettiğini herkesin sustugu zamanlarda açıkça dile getiren bu yüzden de militan Feto savcısı Muammer Akkaş'ın hazırladığı iddianameyle ceza verilen Metro Turizm yönetim kurulu başkanı ve iş adamı Galip Öztürk ülkemize yapılan ekonomik operasyonda yine milli duruşunu göstererek örnek tavrını sergiledi.

Galip Öztürk yaptığı açıklama ile :

" Türkiye’deki şirket ve şahıs hesaplarım da döviz bulunmamaktadır.
Gürcistan ve Bulgaristan’da bulunan şirketlerimize talimat verdim tüm döviz hesaplarımızı Türk lirasına yatıracağını" dile getirdi. Ayrıca millet olarak dolar operasyonuna karşı kampanyalar düzenlenmesi gerektiğini,  Başkanımız R.Tayyip Erdoğan'ın ve hükümetin mücadelesinde millet olarak yanında olmak gerektiğini dile getirerek bu kampanyaya   "500 dolarını bozdurup makbuzunu gönderen herkese Metro Turizmden bir bilet bedava vererek " şahsi ve şirket olarak vatan millet savunmasında yapılması gereken her şeyi yapmaya hazır olduğunu ilk elden örnek olarak gösterdi.

Özellikle son yıllarda Ak parti iktidarı döneminde servet kazanan iş dünyası mensuplarının bu dönemde mücadeleye açık destek vermeleri gerekiyor. Bugün degilse ne zaman ?

Türkiye’deki şirket ve şahıs hesaplarım da döviz bulunmamaktadır.
Gürcistan ve Bulgaristan’da bulunan şirketlerimize talimat verdim tüm döviz hesaplarımızı Türk lirasına yatıracağız, İnşallah

Galip Öztürk firari fetocu savcı Muamner Akkaş ın actıgı dava ile ceza aldığı için hala yurt dışında bulunmakta. Feto operasyonuyla ceza aldığı her şekilde belgelenmesine ragmen hakkındaki bu hukuksuz kararın  kaldırılmaması da ayrıca soru işaretidir..


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.