Kuzey Irak’ta PKK hedefleri imha edildi!

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Hakurk, Avaşin-Basyan, Sinath-Haftanin, Metina ve Kandil bölgelerine düzenlenen hava harekatlarında PKK'ya ait sığınak, barınak ve silah mevzileri imha edildi.
Genelkurmay Başkanlığınca, Irak’ın kuzeyine düzenlenen hava harekatında PKK terör örgütüne ait sığınak, barınak ve silah mevzilerinin imha edildiği bildirildi.
Genelkurmay Başkanlığından yapılan bilgilendirmeye göre, Hakurk, Avaşin-Basyan, Sinath-Haftanin, Metina ve Kandil bölgelerine dün düzenlenen hava harekatları neticesinde, PKK terör örgütü tarafından sığınak, barınak ve silah mevzisi olarak kullanılan hedefler imha edildi.

Irak kuzeyi Hava Harekâtı
Hakurk, Avaşin-Basyan, Sinath-Haftanin, Metina ve Kandil bölgelerine 26 Eylül 2018 tarihinde düzenlenen hava harekâtları neticesinde, bölücü terör örgütü tarafından sığınak, barınak ve silah mevzii olarak kullanılan hedefler imha edilmiştir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.