İşgalci İsrail Gazze'ye Saldırıyor- 5 şehit var

İsrail işgal kuvvetleri Gazze'ye yönelik hava saldırısı düzenledi. Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları'ndan üst düzey bir komutanın saldırıda şehit olduğu iddia edildi. Filistin kaynakları ise, 1 İsrail askerinin öldürüldüğünü ve 1 askerin de esir alındığını belirtiyor.Filistin Sağlık Bakanlığı, ise abluka altındaki Gazze Şeridi'nin güneyinde 5 Filistinlinin İsrail saldırısında şehit olduğunu açıkladı.

İsrail işgal güçleri, Gazze'nin Han Yunus bölgesinde Hamas'ın askeri kanadı olan kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları'nı hedef aldı.

Filistinli kaynaklar, saldırıda Kassam Tugaylarından üst düzey bir komutanın şehit olduğunu açıkladı.

Gazze Sağlık Bakanlığı, çatışmada 5 kişinin öldüğünü ve 7 kişinin yaralandığını açıkladı.

Hamas kaynakları: 1 İsrail askeri öldü

Filistin kaynakları, İsrail özel kuvvetlerine bağlı bir askerin saldırıda öldürüldüğü belirtilirken, bir askerlerin de esir alındığı belirtiliyor.

İsrail'den sığınak çağrısı

İsrail güçleri, Gazze sınırına yakın bölgelerde yaşayan vatandaşlarını 'sığınaklara' gitmesi için uyarı sirenleri çaldı.Alınan bilgiye göre İsrail Telaviv Ben Gurion havalimanı tüm uçuşları iptal edildi.

Kassam Tugayları :Çatışma Devam Ediyor

 Mücahitlerimiz, suikast için sınırdan giren komando ekibini kuşatarak çatışmaya girdi, İsrail uçakları da  komando ekibini kurtarmak içşn hava saldırısı başlattı. Çatışma şiddetle devam ediyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.