Baba Vanga'nın 2019 kehanetleri -Putin'e Suikast, Trump beyin kanaması geçiriyor..


Bulgaristan'da sıradan bir insan iken, tutturduğu kehanetleriyle tüm dünyanın gözünü üzerine çeken Baba Vanga'nın 2019 kehanetleri gğndemde..En az ustası Nostradamus kadar ünlü olan Baba Vanga'nın 2019 kehanetlerinde neler yok ki! Trump beyin travması geçiriyor,Putin'e suikast düzenleniyor.. ....

Ancak en çok dikkat çekenlerinden biri ABD Başkanı Donald Trump'ı hedef gösterir nitelikte olanları.

Bulgaristan'ın küçük bir köyünden çıkıp, söyledikleri ile dünyayı etkileyen bir kadın. Ne dediyse çıkan ve dedikleri doğru olmaya devam ederse sonumuzun pek hayırlı olmayacağı açık olan bir kadın, Baba Vanga. Bu zamana kadar kehanetlerinin yüzde 85'nin tuttuğu belirtiliyor.

Şimdiye kadar 11 Eylül saldırıları, Prenses Diana'nın ölümü, Arap Baharı DEAŞ ve Brexit gibi bir çok konuda yaptığı kehanetler çıkmıştı.

Gözleri görmeyen ünlü kahin Baba Vanga'nın 2019 kehanetleri, dünyanın kelimenin tam manasıyla kaynayacağını gösteriyor.

 Bulgar kahin, 2019'da mega tsunami bekliyor.2004 yılında 230 binden fazla insanı öldüren tsunamiyi bilen Balkanların Nostradamus'u, yeni tsunami dalgalarının da Asya'yı vuracağını söylüyor.


Baba Vanga, Rusya'ya bir meteor düşeceğini tahmin ediyor.Rusya lideri Vladimir Putin, bir suikaste hedef olacak.Putin'in yanında çalışan güvenlik ekibi içerisinden denenecek suikast başarısız olacak.

Kör kahinin bir diğer tahmini, Avrupa'nın ekonomik çöküşü...

Baba Vanga, ayrıca ABD Başkanı Donald Trump'ın gizemli bir hastalığa yakalanacağını söylüyor.Hastalık sonunda Trump beyin travması geçirecek ve artık kulakları duymayacak.





0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.