Banu Avar'dan sert tepki: Ne kadar PKK'lı varsa banko CHP'li belediyelere aday!

CHP'nin dün açıklanan adaylarına tepki yağıyor. Açıklanan adayların bir çoğunun HDP/PKK destekçisi olduğu iddiaları gündemde. CHP adaylarına bir tepki de gazeteci-yazar Banu Avar'dan geldi.

CHP Parti Meclis'i dün gece boyunca toplantı halindeydi. Sabaha kadar süren toplantının ardından Başta İzmir Büyükşehir adayı olmak üzere İstanbul'un ilçe adayları da belli oldu.
İsimlerin kamuoyuna sızmasıyla birlikte büyük bir tartışma da başlamış oldu. Çünkü CHP Parti Meclisi'nden geçen isimlerden bazılarının HDP/PKK destekçisi olduğu iddiaları gündeme geldi.

İsmi CHP PM'de onaylanan Kadıköy adayı Şerdil Dara Odabaşı’nın özellikle Lice'deki PKK eylemlerine destek mesajları attığı ortaya çıktı.



BANU AVAR'DAN TEPKİ

Gazeteci-yazar Banu Avar, CHP'nin adaylarına sosyal medyadan tepki gösteren isimlerden biri oldu. Avar, Twitter hesabından "Ne kadar PKK'lı varsa banko CHP'li belediyelere aday! Milletin kıstırıldığı duruma bak. Ölüm ve sıtma!" yorumu paylaştı.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.