Ekrem İmamoğlu: Merkel beni tanısa çok sever

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın "Merkel beni aradı, Binali Bey'i İstanbul'a aday göstermişiniz dedi. CHP bir ilçe belediye başkanını İstanbul'a aday gösteriyor. Bunların vizyonu bu kadar" sözlerine  "Sayın Merkel beni tanımıyor olabilir ama tanısa en çok beni sever" diye yanıt verdi.

Söylediği iddia edilen “Seçilirsem rozeti çıkaracağım” ifadesine de değinen İmamoğlu, "Rozetimi çıkaracağım diye cümle kurmadım. Genel Başkanımızın rozet konusunda bir açıklaması var. O sorulduğunda katıldığımı söyledim. Benim partililiğimi kimse tartışamaz" şeklinde konuştu.

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yarışındaki adayı Ekrem İmamoğlu, RS FM'de yayınlanan Yavuz Oğhan'dan Bidebunudinle'ye konuk oldu. Ülkede yönetimsel açıdan bir kargaşa olduğunu vurgulayarak sözlerine başlayan İmamoğlu, "Akşamdan sabaha karar veriliyor. Yaratılan en derin travma bu. Vatandaş ne yapacağını bilemiyor." dedi.

İmamoğlu, seçimi kaybetmesi halinde ne yapacağına yönelik soruya da "Seçimde kaybetmeyi zihnimize yerleştirmiyoruz ama kaybetmeyi bilmeyen kazanmayı öğrenemez. 1 Nisan sabahı, sadece oy verenlerin değil, oy vermeyenlerin de yönettiği bir İstanbul olacak" yanıtını verdi.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.