Rubin yine konuştu: 'Erdoğan'ın geleceği Türkiye'de parlak görünmüyor!'

Pentagon yetkilisi Rubin ''Erdoğan'ın geleceği Türkiye'de parlak görünmüyor!'' başlıklı makalesinde Washington merkezli Freedom House (Özgürlük Evi) adlı düşünce kuruluşu bu yıl, Türkiye'yi “gazeteciler için dünyanın en büyük hapishanesi” olarak nitelendirdi. 
Neo-con yazar, 'Erdoğan’ın görev süresi nasıl bitebilir? Sadece dört olasılık var: dedi ve bu olasıklıkları makalesinde kaleme aldı. FETÖ’ye desteğiyle tanınan eski Pentagon yetkilisi Michael Rubin, sosyal medyadan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik tehdit mesajları da twitterdan yayınladı
FETÖ’ye verdiği destekle tanınan eski Pentagon yetkilisi Michael Rubin, sosyal medyadan Cumhurbaşkanı Erdoğan için haddini aşan sözler sarf etti. Rubin, "Erdoğan'ın Türkiye'deki geleceği parlak değil. Erdoğan, ofisinde mi ölecek, sürgün mü edilecek, tutuklanacak mı, idam mı edilecek?" ifadelerini kullandı.
AK PARTİLİ KÜLÜNK'TEN TEPKİ
AK Parti eski milletvekili Metin Külünk, Michael Rubin'in skandal paylaşımlarına tepki gösterdi. Külünk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Bu yola kefeni ile çıkmış bir lideri hiçbir ucuz tehditiniz yıldıramadı/Yıldıramayacak. Bu millete boyunduruk zinciri vuramayacaksınız" dedi.
Bu yola kefeni ile çıkmış bir LİDERİ hiçbir ucuz tehditiniz YILDIRAMADI/YILDIRAMAYACAK. Bu Millete boyunduruk zinciri vuramayacaksınız !!
375 kişi bunun hakkında konuşuyor
Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2019, 12:24

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.