Başkan Erdoğan Kartal'da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kartal'da 8 katlı binanın çökmesiyle ilgili konuştu.Arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği Kartal'daki enkaz alanına gelen Başkan Erdoğan: Buradan almamız gereken dersler var. Çalışmalardan sonra gereken adımları atacağız dedi..

Erdoğan, "Özellikle şurada çok kısa gün demeyeceğim artık saatler önce Kartal'daki bir binanın çökmesiyle orada enkaz altında kalarak ebediyete uğurladığımız 16 kardeşimize Allah'tan rahmet diliyorum. Enkazdan çıkan kardeşlerime Allah'tan şifalar diliyorum. Şu anda enkaz altında olup da kurtarma çalışmaları devam eden, çalışmalarda ellerinden gelen gayreti ortaya koyan gerek tüm bakan arkadaşlarıma tüm kurumların temsilcilerine özellikle oradaki operatörlerin temsilcilerine şahsım, milletim adına şükranlarımı sunuyorum ve bu enkazın altında kalan kardeşlerimi de sağlık, sıhhatle onlara kavuşmayı da Allah'tan niyaz ediyorum." dedi.

ERDOĞAN ENKAZ ALANINI ZİYARET ETTİ

Erdoğan, arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği Kartal'daki enkaz alanında incelemelerde bulundu.

Burada bir açıklama yapan Erdoğan, "Hastanede ziyaretlerimizi yapacağız. Ondan sonra cenaze törenine katılacağız. Buradan almamız gereken birçok ders var. Buna göre de şu anda gerek başsavcımız, gerek savcılar, gerek bilirkişi heyetleri, bütün bakan arkadaşlarım, AFAD hepsi çalışmalarını sürdürüyor. Ondan sonra bizler de oturacağız, değerlendirmelerimizi yapacağız. Atılması gereken adımları da kararlı bir şekilde atacağız." dedi.

"ENKAZ TAMAMEN KALDIRILDI MI?"

Erdoğan, bir muhabirin "Enkaz tamamen kaldırıldı mı?" sorusunu, "Daha kalkmadı" şeklinde yanıt verdi.

Erdoğan, enkazdan çıkarılan yaralıları hastanede ziyaret etti.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.