Hristiyan aile Müslüman olan kızlarını bıçakladı...

Belçika'da bir aile Müslüman olan kızları hakkında aile toplatısı yaparak infaz kararı aldı ve 54 yaşındaki Ortodoks Hristiyan anne, Müslüman bir kişiyle evlenen ve İslam’ı seçen kızını bıçakladı.

Belçika’da yaşayan 54 yaşındaki Ortodoks Hristiyan kadın, Müslüman bir kişiyle evlenen ve İslam’ı seçen kızını bıçakladı.

Her şey 19 yaşındaki kızın Müslüman bir adamla ailesinden habersiz şekilde evlenmesiyle başladı. 19 yaşındaki kızın Ortodoks Hıristiyan olan ailesi, bu durumu kabullenmedi.
Bunun üzerine kızın annesi ve ailesi 13 Mart 2016 günü eşinin ailesi ile bir araya geldi. Görüşme esnasında yalnız kalan kızı ve annesi arasında tartışma çıktı. Sinirlenen anne, kızını çenesinin altından ve gövdesinden bıçakladı.
3 YIL HAPİS CEZASI
Yargıya taşınan olay Brüksel Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Kızını bıçaklayan sanık, “kasten yaralama” suçundan 3 yıl hapis cezasına çarptırıldı ancak cezanın infazı ertelendi.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.