Kandilli Rasathanesi depremin şiddetini 5,4 olarak açıkladı

Akşam saatlerinde birçok ilde korku dolu anlar yaşandı. İstanbul, İzmir, Bursa, Çanakkale ‘de hissedilen, şiddetli bir deprem meydana geldi. Merkez üssü Çanakkale Ayvacık olan 5.4 şiddetindeki depremin hemen ardından AFAD, depremin şiddetini 5,0 olarak açıkladı. Depremde can ya da mal kaybı olup olmadığı bilinmezken AFAD, "gelişmeleri takip ediyoruz." dedi

Kandilli Rasathanesi depremin Merkez üssünü Çanakkale Ayvacık, şiddetini ise 5,4 olarak açıkladı. 21.23'te meydana gelen depremin derinliğinin 8.4 olduğu bildirildi.
AFAD AÇIKLADI
Başbakanlık Afet Ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Çanakkale Ayvacık açıklarında 5.0 büyüklüğünde deprem olduğunu duyurdu..
HALK SOKAĞA ÇIKTI
Depremin ardından Çanakkale'deki halk sokağa döküldü. TRT Haber'in Ayvacık muhabiri yaptığı açıklamada "Çok müthiş bir sarsıntı oldu. En az yarım dakika sürdü. Önceden biraz salladı, sonunda çok kuvvetli sallandı. Ben evin yıkılacağını düşündüm." dedi. 
ÖVGÜN AHMET ERCAN'DAN DEPREM YORUMU
Deprem uzmanı Prof. Dr. Ahmet Ercan depremin ardından "2019-2025’i yoğun depremlerle geçirebiliriz. Çanakkale Biga ‘da bir yoğunlaşma var." şeklinde konuştu.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.