Sedat Peker: Akşener, cinayet sonrası gizlice benimle görüştü

Sedat Peker, 1997 yılında işlenen bir cinayet sonrası İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile gizlice görüştüklerini söyledi..
Sedat Peker, Bir konuşmasında   silahlanma çağrısı yaptığı konuşması nedeniyle İçişleri Bakanlığı'nı göreve çağıran İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e tepki gösterdi.

'GİZLİ ORGANİZASYONLA BENİMLE GÖRÜŞTÜ'
Peker, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Parti başkanı Meral Akşener suç duyurusunda bulunacaksa 1997'de işlenen barmen cinayetinin hemen sonrasında kendisi İçişleri Bakanı'yken, ortak tanıdığımız birinin gizli organizasyonuyla benimle niçin görüştüyse, asıl bunun için suç duyurusunda bulunmalıdır" ifadelerini kullandı



Peker, şöyle devam etti:
— "Meral Akşener suç duyurusunda bulunacaksa İzmit'teki Welborn Otel'de Gürkan Turizm'in sahibinin oğlunun 2014 yılındaki sünnet düğününde yerel televizyoncuların kameralarının kapattırılmasını düğün sahibinden isteyerek bir kenarda, birçok şahidin huzurunda benimle kulaktan kulağa ne konuşmuştur? Bence bununla ilgili suç duyurusunda bulunması daha doğru olacaktır.  

Meral Akşener ne demişti: 
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün grup toplantısından çıkarken konuyla ilgili olarak "Bu tür çağrılar, davranışlar İçişleri Bakanlığının görevini yapmadığı anlamına gelir. İçişleri Bakanlığı bu iradeyi koymadığı taktirde kaos çıkar. İçişleri Bakanlığı ve Sayın Bakanı ben görevi davet ediyorum. Böyle bir şey olmaz" diye konuşmuştu.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.