TÜSİAD'ın yeni başkanı Simone Kaslowski oldu.

Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği'nin (TÜSİAD), Erol Bilecik'ten sonraki yeni başkanı  Yahudi asıllı İtalyan iş adamı Simone Kaslowski oldu.

ORGANİK KİMYA'NIN CEO'SU
2017’den beri TÜSİAD Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Simone Kaslowski, derneğin yeni başkanı olarak seçildi.  Yeni TÜSİAD Başkanı Kaslowski, Organik Kimya'nın CEO'luk görevini yürütüyor.

SIMONE KASLOWSKI KİMDİR?
İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamlayan Yahudi asıllı İtalyan iş adamı Simone Kaslowski, ABD’de Clark Worcester Üniversitesi’nden 1984 yılında mezun olduktan sonra, 1985 yılında aile şirketi olan Organik Kimya İstanbul’da satış bölümünde göreve başladı.

TÜSİAD'ın yeni yönetim kurulu
Simone Kaslowski, kimya sektörünün gelişimi için önemli sivil toplum projeleri geliştirilmesine öncülük yaptı ve Türkiye Kimya Sanayicileri Derneği bünyesinde, “Kimya İhtisas Bölgesi” Chemport projesinin hayata geçirilmesine yönelik girişimlere katkıda bulundu.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.