ABD, İsrail işgalini meşrulaştırdı- Trump Golan'ı İsrail'e hediye etti!

Golan Tepeleri'nin resmen İsrail toprakları sayılmasını tanıyan gayriresmi bildiri bugün ABD Başkanı Trump tarafından imzalandı!.
ABD Başkanı Trump'un twitter hesabından duyurduğu Golan Tepeleri ile ilgili skandal kararı bugün Beyaz Saray'da resmen imzalandı!. İsrail Başbakanı Netanyahu'nun da bulunduğu imza töreninde karar resmi olarak taraflar arasında kabul edildi!.
Netanyahu ABD'den Golan tepelerini resmen aldı

ABD KABUL ETTİ

İkili görüşmenin ardından ABD Başkanı Donald Trump bildiriye imza atarken Netanyahu da bu gelişmeyi kutladı. İmza ile Netanyahu ve Trump poz verdi.
Netanyahu ABD'den Golan tepelerini resmen aldı
Trump geçtiğimiz hafta Twitter'dan yaptığı açıklamada "52 yıl sonra, ABD'nin, İsrail Devleti ve bölgesel istikrar için kritik öneme sahip stratejik ve güvenlik açısından önem taşıyan Golan Tepeleri üzerindeki egemenliğini tam olarak tanıma zamanı geldi." ifadelerini kullanmıştı.
"TEŞEKKÜRLER TRUMP"
Netanyahu ABD'den Golan tepelerini resmen aldı
Trump'ın bu tweetinin ardından, İsrail Başbakanı Netanyahu'dan da, "İran'ın, Suriye'yi İsrail'i yıkmak için bir platform olarak kullanmaya çalıştığı bir zamanda Başkan Trump, İsrail'in Golan Tepeleri'nin egemenliğini cesaretle kabul ediyor. Teşekkürler Başkan Trump!" ifadeleriyle teşekkürler mesajı gelmişti.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.