Arap ülkelerinden Haçlı Efendilerini üzmeyecek açıklamalar..

Bir Haçlı teröristin gerçekleştirdiği vahşi katliamı bile kınayamayacak durumda ki Arap ülkelerinin temsilcilerinin Yeni Zelanda'da yaşanan olayla ilgili yaptığı açıklamalar, Hristiyan efendilerini kızdırmayacak nitelikte...
Yeni Zelanda'da dün meydana gelen çirkin saldırının ardından 49 kişi yaşamını yitirmiş, 48 kişi de yaralanmıştı. Ancak saldırının yankıları bugün de devam ediyor.

TEPKİLER TATMİN EDİCİ DEĞİL

Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden, Yeni Zelanda saldırısına ilişkin bir açıklama geldi. Ancak özellikle İngiltere'nin emrinde gibi çalışan ve her olay sonrasında Türkiye karşıtı açıklama yapan BAE'nin (Birleşik Arap Emirlikleri) açıklaması, İslam alemini tatmin etmedi.
SUUDİ ARABİSTAN VE BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ'NDEN BAŞSAĞLIĞI
Yeni Zelanda'daki saldırıda iki Suudi Arabistan vatandaşının ölmesi üzerine Suudi elçilik de "Christchurch'de yaşanan terör saldırısından dolayı derin bir üzüntü ve acı yaşıyoruz. Saldırıda ölenlerin ailelerine de başsağlığı diliyoruz." ifadelerini kullandı.
Birleşik Arap Emirlikleri'nden ise, "Yeni Zelanda'da 'nefret suçu' nedeniyle yaşamını yitiren kişilerin ailelerine başsağlığı diliyoruz. Dünyayı nefretle mücadeleye çağırıyoruz. Birleşik Arap Emirlikleri tolerans ülkesidir." şeklinde bir açıklama yaparak, tepkilerden kaçındı.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.