Ayasofya önünde, Yeni Zelanda Şehidleri İçin Gıyabî Cenaze Namazı ve Protesto!

Bu gün tüm dünya Müslümanları ve Türkiye son yüzyılın en vahşi saldırılarından birine daha şahitlik etti.Yeni Zelanda'da camilere yönelik gerçekleştirilen haçlı saldırılarına tepkiler giderek artarken Anadolu Akıncıları terör saldırısını düzenleyenlerinde hedefinde olan Ayasofya önünde gıyabi cenaze namazı ve protesto çağrısında bulundu...

Anadolu Akıncıları ve bir çok dernek ile STK'nın destekleyeceği eylem yarın saat 14:30'da Ayasofya önünde gerçekleşecek..

Yayınlanan bildiri ve Tüm Müslümanlara çağrı metni :

Bugün Yeni Zelanda’da iki camiye yapılan HAÇLI TERÖR SALDIRISI neticesinde 49 Müslüman şehid olmuş, 48 Müslüman ise yaralanmıştır. Şehid olan kardeşlerimizin şehadeti mübarek olsun! Gazilerimize ise acil şifalar diliyoruz!

Saldırıyı yapan Terörist kâfirin sözlerine bakınca hadisenin doğrudan Türkiye ile alakalı olduğu net bir şekilde anlaşılmaktadır. Saldırgan yayınladığı manifestoda şunları söylemiştir:

•Ayasofya’yı minarelerden kurtaracağız!

•Kostantinopolis'e gelecek ve bütün camiler ile minareleri yıkacağız.

•İstanbul bir kez daha Hristiyan toprağı olacak.

•Bu savaş lordu (Cumhurbaşkanı Erdoğan), Avrupa'yı ele geçiren askerlerini ziyaret edip gezinirken, öldürülüp kanının son damlasını görmeli.

Ayrıca Hıristiyan teröristin saldırıyı gerçekleştirdiği silahta Müslüman Türklere kin ve nefret kusan ifadeler yer almaktadır.

Bu durum gösteriyor ki, kâfirler Anadolu’nun mânâsını bizden daha fazla kavramış vaziyette, üzerimize topyekûn çullanacakları vakti beklemektedir. O vakit geldiğinde Müslümanlara hayat hakkı tanımamak adına ellerinden geleni yapacaklardır.

Hâl böyle iken Müslümanların hâdiseyi bir takım kınama mesajları ile geçiştirmeye kalkması ihanetten başka bir anlam ifade etmeyecektir.

Nasıl ki bu saldırılar, Müslümanların başsızlığından ve sahipsizliğinden kaynaklanıyorsa; bu cendereden çıkmanın ve sancağı düşmüş olduğu bu topraklarda tekrar şahlandırmanın yolu da Ayasofya’yı açmak ve hilâfet müessesesini tesis etmekten geçmektedir.

Yâ Mûntakim Allah! Bizi intikamına memur et!

Anadolu Akıncıları






0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.