Başkan Erdoğan : Batı'da İslam düşmanlığı,Toplu katliama dönüşmüştür.

 Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Yeni Zelanda'da yaşanan Müslümanlara yönelik katliam ile ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, camiye saldıran teröristlerin bildirisinde 'bizim halkımız için en eski düşman olanların lideri' olarak anıldığının mesajını vererek, "Ülkemizi ve şahsımı da hedef alan katilin temsil ettiği anlayışın Batı toplumlarını bir kanser gibi hızla ele geçirmeye başladığı açıktır. Yeni Zelanda'da cuma namazı kılmak için bir araya gelen Müslümanlara yönelik saldırıyı nefretle kınadığımı belirtmek istiyorum" dedi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Prof. Dr. Beril Dedeoğlu'na veda töreninde Yeni Zelanda'daki hain cami saldırısı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu

Başkan Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

ÜLKEMİ VE ŞAHSIMI DA HEDEF ALAN KATİLİN TEMSİL ETTİĞİ ANLAYIŞ...

Başkan Erdoğan, Yeni Zelanda'da yaşanan müslümanlara yönelik katliam ile ilgili olarak, "Ülkemizi ve şahsımı da hedef alan katilin temsil ettiği anlayışın Batı toplumlarını bir kanser gibi hızla ele geçirmeye başladığı açıktır. Yeni Zelanda'da cuma namazı kılmak için bir araya gelen Müslümanlara yönelik saldırıyı nefretle kınadığımı belirtmek istiyorum." dedi.

İSLAM DÜŞMANLIĞI KATLİAM BOYUTUNA ULAŞMIŞTIR
Dünyada yükselişi seyredilen ve hatta teşvik edilen İslam düşmanlığı, bireysel taciz çizgisini geçerek toplu katliam boyutuna ulaşmıştır
"TERÖR SALDIRISINI ŞİDDETLE KINIYORUM"
Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Yeni Zelanda'da Nur Camii'ne ve orada ibadet etmekte olan Müslümanlara yapılan terör saldırısını şiddetle kınıyor, faillerini lanetliyorum. Saldırıda hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.