Katliamı yapan Haçlı Teröristler :İstanbul Hristiyan toprağı olacak

Yeni Zellanda'da ki haçlı teröristlerin hazırladığı manifesto tam 70 sayfa, Türklere de büyük yer verildi, 'Konstantinapol'e gelip tüm cami ve minareleri yıkacağız, şehir yeniden Hristiyan olacak' denilerek açıkça meydan okunuyor,,

Yeni Zelanda'da iki camiye silahlı saldırı düzenlendi. Hristiyan teröristin  saldırı anını sosyal medyadan canlı olarak yayınladığı ortaya çıkarken, saldırıda 5 silah kullanıldığı da görülüyor. Brenton Tarrant isimli saldırgan, saldırıyı iki yıl önce planladığını belirtirken 70 sayfalık manifestosunda Türkleri de tehdit etti!

Müslüman katliamı yapan  haçlı terörist 'Türklere' başlığı ile yayınladığı bildiri;

"İstanbul ve Ayasofya'yı alana kadar durmayacağız"



Haçlı Saldırganlar saldırıyı sosyal medya hesaplarından canlı yayınladı ve saldırı öncesi bir manifesto yayınlamışlar. Yayınladıkları manifestoda Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türklere küstah tehditler var,,

Saldırgan internette yayınladığı manifestosunda Erdoğan’ı “Halkımızın en kadim düşmanı olan Türklerin lideri” olarak anıyor ve öldürülmesinin Avrupa’daki Türk varlığına yönelik büyük zarar vereceğini söyleyerek tehditte bulunuyor.

Terörist Brenton yayımladığı bildiride, "Boğaz’ın doğu tarafında barış içinde yaşayabilirsiniz. Fakat Avrupa topraklarında, Boğaz’ın batısındaki herhangi bir yerde yaşayamazsınız. Sizi öldürür ve topraklarımızdan süreriz. 'Kostantinopolis'e gelecek ve bütün camiler ile minareleri yıkacağız. Ayasofya’yı minarelerden kurtaracağız. İstanbul bir kez daha Hristiyan toprağı olacak." ifadelerine yer verdiği ortaya çıktı.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.