"Lezbiyen çift" kız elbiseleri giymek istemeyen "oğullarını" döverek öldürdü

Meksika'da sapkın ilişki yaşayan Lezbiyen çift evlat edindikleri çocuğu kadın kıyafetleri giymemekte ısrar etmesi üzerine kesici aletlerle yaraladı kol ve ayaklarında sigara söndürdü ve dövdü...Şiddet mağduru 7 yaşında ki çocuk aldığı yaralara dayanamayak hastanede hayatını kaybetti..





Juventino Rosas'ta gerçekleşen insanlık dışı olayda hayatını kaybeden çocuk, mide ve kafatasına aldığı darbelere dayanamadı, hastaneye getirilmesine ve tüm tıbbi müdahaleye rağmen kurtarılamadı.. 



Lezbiyen çift tarafından uygulanan kötü muamele kurbanı, yedi yaşında ki Karol Ramón'un ölümünden bir gün önce de şiddetli bir şekilde dövüldüğü belirlendi..

Sapkın çiftlerin olanlardan dolayı birbirlerini suçladıkları bakanlığın olaya müdahale ettiği ve iki kadını tutukladığı belirtiliyor..

Küçük çocuğun elleri ve yüzünde, yanıklar,yaralar ve iç organlarını da etkileyen yaralanmalar olduğu raporlaştırıldı... Ölümünden sonra basına servis edilen fotoğraflar Çocuğun uğradığı şiddetin ve lezbiyen çiftin sergilemiş olduğu vahşetin adeta kanıtıydı...

Fotoğrafta, Çocuğun sağ ön kolu bandajlanmış ve parmakları şişmiş,  yumruğu kapalı  bacakları kasılmış ve uzman personelin incelemesine göre olaydan birkaç gün önce de darbedilmesinden ötürü bazı yaraların iyileşmiş olduğu gözlemlemiş, Çocuğun ayaklarında ise sigara veya puroların basılması neticesinde bileklerinin ve tüm sol kolunda yanıklar oluşmuş...Bacaklarında ise benzer yanıklar dışında,  bıçak veya kesici aletlerin neden olduğu derin yaralar tespit edilmiş..

Olayın  gerçekleştiği evin etrafında yer alan Komşuları olayın şokunu yaşarken anlattıkları ise gerçekten ibret verici...Komşuları Lezbiyen çiftin çocuğa kız kıyafetleri giydirmek istediklerini ve çocuklarının bunu reddettiğini belirterek , bundan ötürüde sürekli olarak dövdüklerini ,hatta aç bile bıraktıklarını söyledi..

Sapkın eşcinsel çiftin gerçekleştirdiği bu vahşet mahallede Karol Ramón'un  acı ve kederli yüzünü bıraktı .. Öldüğünde bile Ramon'un üzerinde  giymek istemediği o kıyafetler vardı..

Olayla ilgili bölgede ki savcılık ve bakanlığın basına bilgi vermediği çiftin tutuklandığı ve olayın soruşturulduğu belirtiliyor..

ÇEVİRİ VE KAYNAK: Anadolu Haber



1 yorum:

  1. Bu haberin kaynağını söyler misiniz? Çevirdiğiniz yeri merak ettim.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.