HDP her şeyi açık etti! Twitter'dan 'Saadet' paylaşımı!

Cumhur İttifakı'na karşı CHP-HDP-İYİ Parti-Saadet Partisi ittifakı trajikomik gelişmelere sahne oluyor. Saadet Partisi heryer de 'biz hiçbir ittifaka katılmadık' dese de uygulamalar dörtlü ittifakı belgeliyor. Son olarak HDP'nin yaptığı paylaşım her şeyi gözler önüne serdi.
CHP-İYİ Parti ittifakı adı altında, CHP - HDP - İYİ Parti - Saadet Partisi ittifakı tüm gizlenme çabalarına rağmen yerelde tüm hızıyla sürüyor.
YAPTIKLARI İTTİFAKTAN UTANIYORLAR
Özellikle İYİ Parti ve Saadet Partisi'nin HDP'yle olan ittifakı, bu iki partinin seçmenini kızdırıyor. Parti yönetimleri ise kamuoyuna "ittifak yok" diyorlar. Ancak bazı il ve ilçelerde bu ittifak alenen sürdürülüyor.
SAADET PARTİSİ "HİÇBİR İTTİFAKA GİRMEDİK" DEDİ AMA...
Geçtiğimiz hafta Saadet Partisi de benzer şekilde, hiçbir ittifaka dahil olmadıklarını açıkladı. Ancak Adıyaman'da yapılan ittifak, HDP'nin itirafıyla iyice alenileşti.
HDP'NİN SAADET PAYLAŞIMI: BİZİ ZULÜM BİRLEŞTİRDİ
HDP'nin Adıyaman Twitter hesabı "bizi zulüm birleştirdi" mesajıyla Saadet Partisi'yle yapılan ittifakı iyice gün yüzüne çıkardı.
İKİ PARTİNİN SEÇMENİ DE KIZGIN
Paylaşımın altına yapılan yorumlar ise iki partinin seçmeninin de bu durumdan memnun olmadığını gösterdi.
KAYNAK: HABER7

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.